Yazının ortasında çok güldüm ya
klasik Türk genci savaş veya bir şey olmazsa
D milletinin gencinin derde bak bizim dertlere bak plan bile yaparken dert oluyor bende aynı böyle düşünürdüm bu arada orada sıkıntı yok neyse çok boş yaptım benim şahsi kanaatim hocam 1.yolu seçin çünkü daha az seneniz gidecek kaldı ki şimdiden maddi durumu düşünüyorsanız Amerika'da çok aşırı sağlıklı bir yer bulmanız zor bu sebeple Allah korusun yanlış şeyler yaşayabilirsiniz, yani ben olsaydım açıkçası 1I seçerdim, hocam şimdiden düşünüyorsanız belli ki çok heyecanlısınız umarım sizin için en hayırlısı ve en huzurlusu olur. Bir de tabii gideceğiniz ülke de önemli inşallah İngiltere, Almanya tarzı bir yere gidersiniz bende nasipse İngiltere'ye gitmeyi çok istiyorum. Hocam ama biraz da her şeyden öte maddi imkanınızı düşünün nerede kafanız en rahat olabilir o çok önemli çünkü sizin orada mentalinizin biraz olsun iyi olması lazım ki bir şeyler başarabilesiniz, hocam kusura bakmayın sanırım bende çok istediğimden yazıyı uzun tuttum, tekrardan başarılar ve en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Başarılar...