GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 17 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar ben bir yerden 100 euroluk Avrupa ülkelerinde geçerli Steam cüzdan kodu buldum. Bunu nasıl kullanabilirim, bilginiz var mı?
Arkadaşlar ben bir yerden 100 euroluk Avrupa ülkelerinde geçerli Steam cüzdan kodu buldum. Bunu nasıl kullanabilirim, bilginiz var mı?
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 17 Nisan 2022 #2 Hesabının bölgesini Avrupa ülkelerinden biri olarak ayarlarsan kullanabilirsin, ancak bu tek seferlik bir işlem ve geri Türkiye olarak ayarlayamazsın. Ve oyunları Dolar/Euro üstünden almak zorunda kalırsın.
Hesabının bölgesini Avrupa ülkelerinden biri olarak ayarlarsan kullanabilirsin, ancak bu tek seferlik bir işlem ve geri Türkiye olarak ayarlayamazsın. Ve oyunları Dolar/Euro üstünden almak zorunda kalırsın.
GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 17 Nisan 2022 #3 Tekrar dönmesem de olur bir kez dönsem yeterli benim için çok sağ ol.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 17 Nisan 2022 #4 GökhanÖzev dedi: Tekrar dönmesem de olur bir kez dönsem yeterli benim için çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdığım gibi, hiç dönemiyorsun. Sadece 1 kereye mahsus bölge değiştiriliyor. Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsin.
GökhanÖzev dedi: Tekrar dönmesem de olur bir kez dönsem yeterli benim için çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdığım gibi, hiç dönemiyorsun. Sadece 1 kereye mahsus bölge değiştiriliyor. Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsin.
GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 17 Nisan 2022 #5 Ctvxn dedi: Yukarıda yazdığım gibi, hiç dönemiyorsun. Sadece 1 kereye mahsus bölge değiştiriliyor. Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ctvxn dedi: Yukarıda yazdığım gibi, hiç dönemiyorsun. Sadece 1 kereye mahsus bölge değiştiriliyor. Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 17 Nisan 2022 #6 Ctvxn dedi: Yukarıda yazdığım gibi, hiç dönemiyorsun. Sadece 1 kereye mahsus bölge değiştiriliyor. Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazarak iki kere bölgemi değiştirmiştim.
Ctvxn dedi: Yukarıda yazdığım gibi, hiç dönemiyorsun. Sadece 1 kereye mahsus bölge değiştiriliyor. Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazarak iki kere bölgemi değiştirmiştim.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 18 Nisan 2022 #7 II.Wilhelm dedi: Steam desteğe yazarak iki kere bölgemi değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda dediğim gibi kendiniz sadece 1 kez değiştirebiliyorsunuz ancak destek ekibinin bu tarz istisna yapma yetkisi var.
II.Wilhelm dedi: Steam desteğe yazarak iki kere bölgemi değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda dediğim gibi kendiniz sadece 1 kez değiştirebiliyorsunuz ancak destek ekibinin bu tarz istisna yapma yetkisi var.