Avrupa'da PS5 stoklarda var mı?

fatmaahmet

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar PS5 almayı planlıyorum Türkiye'de 10000 TL vermek istemiyorum. Babam iş için Fransa'ya gitti. Orada PS5 stokta var mıdır? Rahatca bulabilir miyiz sizce? 4500 TL'ye denk gelecek bana 500 Euro CD versiyon. Takip eden arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı grupta biri "Fransa'dan PS5 getirebilirim isterseniz" diye yazmıştı. Amazon.fr'de stok yok ama fiziki mağazalara bir bakmakta fayda var. Bulmanın kolay olacağını hiç zannetmiyorum ama şu an için. Ocak ayının sonlarına doğru stok yenilenecek demişti Sony.

İyice bir araştırma yapıp elbette bulabilirsiniz gibime geliyor. Amazon Fransa ve Fransa'nın diğer güvenilir teknoloji marketlerinden tutun Avrupa içi teknoloji marketlerine bakmanızı öneririm. Sonrasında da babanız siparişi verir.

Dünya genelinde bir stok sorunu yaşanıyor. Bulmak kolay olmayabilir.

Global anlamda stok sıkıntısı var PS5'te. Özellikle Avrupa'da bulmanız pek mümkün değil.

Global anlamda stok sıkıntısı var PS5'te. Özellikle Avrupa'da bulmanız pek mümkün değil.

Şansımı deneyeceğim benim PS5'im var çok memnunum bir tane de satmak için alacağım bir dünya müşteri var babam yarın Fransa'ya gidecek inşallah vardır Fransa da bildiğiniz teknoloji mağazaları var mı o pek bilmiyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…