8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 21 Ekim 2022 #1 Hangi Avrupa ülkelerinde yaşam kalitesi iyidir ve dilini öğrenmesi kolaydır? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2022
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 21 Ekim 2022 #2 89666 dedi: Hangi Avrupa ülkelerinde yaşam kalitesi iyidir ve dilini öğrenmesi kolaydır? Genişletmek için tıkla... İsveç, Danimarka, Norveç, İsviçre, Almanya, Fransa öncelik sırası böyle inşallah İsveç'e gideceğim üniversitede öğrenci olarak.
89666 dedi: Hangi Avrupa ülkelerinde yaşam kalitesi iyidir ve dilini öğrenmesi kolaydır? Genişletmek için tıkla... İsveç, Danimarka, Norveç, İsviçre, Almanya, Fransa öncelik sırası böyle inşallah İsveç'e gideceğim üniversitede öğrenci olarak.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 21 Ekim 2022 #3 Benim kişisel olarak istediğim Avrupa ülkelerim İngiltere,Fransa, İsviçre.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 21 Ekim 2022 #4 AnotherJourney dedi: Benim kişisel olarak istediğim Avrupa ülkelerim İngiltere,Fransa, İsviçre. Genişletmek için tıkla... Aslında Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum ama gitmesi zor diye biliyorum. Dili kolay ve yaşam kalitesi yüksek bir Avrupa ülkesine ihtiyacım var.
AnotherJourney dedi: Benim kişisel olarak istediğim Avrupa ülkelerim İngiltere,Fransa, İsviçre. Genişletmek için tıkla... Aslında Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum ama gitmesi zor diye biliyorum. Dili kolay ve yaşam kalitesi yüksek bir Avrupa ülkesine ihtiyacım var.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 21 Ekim 2022 #5 İngiltere derim, yaşam kalitesi iyi ve en önemlisi dili öğrenmesi kolay. Zaten hemen hemen herkesin İngilizce ile tanışıklığı var.
İngiltere derim, yaşam kalitesi iyi ve en önemlisi dili öğrenmesi kolay. Zaten hemen hemen herkesin İngilizce ile tanışıklığı var.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 21 Ekim 2022 #6 89666 dedi: Aslında Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum ama gitmesi zor diye biliyorum. Dili kolay ve yaşam kalitesi yüksek bir Avrupa ülkesine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Avrupa'ya şuanda gitmek zor zaten. Bazı genel problemler dolayısıyla ama eğer kalifiye biri iseniz ve diliniz varsa alınma şansınız artar.
89666 dedi: Aslında Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum ama gitmesi zor diye biliyorum. Dili kolay ve yaşam kalitesi yüksek bir Avrupa ülkesine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Avrupa'ya şuanda gitmek zor zaten. Bazı genel problemler dolayısıyla ama eğer kalifiye biri iseniz ve diliniz varsa alınma şansınız artar.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Ekim 2022 #7 Finlandiya, Fince ile Türkçe aynı dil ailesinden olduğu için Türkçe bilen birinin Fince öğrenmesi pek de zor olmuyor.
Finlandiya, Fince ile Türkçe aynı dil ailesinden olduğu için Türkçe bilen birinin Fince öğrenmesi pek de zor olmuyor.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 21 Ekim 2022 #8 89666 dedi: Aslında Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum ama gitmesi zor diye biliyorum. Dili kolay ve yaşam kalitesi yüksek bir Avrupa ülkesine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... İsveç. İnsanlar insani gelişmişlik oranında 7.ler ayrıca dünyanın en demokratik ülkesi.
89666 dedi: Aslında Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum ama gitmesi zor diye biliyorum. Dili kolay ve yaşam kalitesi yüksek bir Avrupa ülkesine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... İsveç. İnsanlar insani gelişmişlik oranında 7.ler ayrıca dünyanın en demokratik ülkesi.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 21 Ekim 2022 #9 AyarsıZZ dedi: Finlandiya, Fince ile Türkçe aynı dil ailesinden olduğu için Türkçe bilen birinin Fince öğrenmesi pek de zor olmuyor. Genişletmek için tıkla... Macaristan ve Macarca nasıldır?
AyarsıZZ dedi: Finlandiya, Fince ile Türkçe aynı dil ailesinden olduğu için Türkçe bilen birinin Fince öğrenmesi pek de zor olmuyor. Genişletmek için tıkla... Macaristan ve Macarca nasıldır?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 21 Ekim 2022 #10 89666 dedi: Macaristan ve Macarca nasıldır? Genişletmek için tıkla... Gerek yok isveçin halkına sağladığı olanaklara bakınca.
89666 dedi: Macaristan ve Macarca nasıldır? Genişletmek için tıkla... Gerek yok isveçin halkına sağladığı olanaklara bakınca.