Avrupa'dan iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?

Timci

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Avrupa'dan iPhone alma imkanım var. Anladığım kadarıyla 4+4 gibi bir sistem varmış ama emin olmak için soruyorum. Öncelikle Avrupa cihazlarında çift SIM yuvası var mı? Bunun dışında eğer çift SIM yuvası varsa şöyle mi oluyor. Mesela bugün aldım. Yıl başına kadar kullandım kapanmadan. Yıl başından sonra haklar yenilendi. Aynı SIM kartını ilk slotta 4 ay, ikinci slotta 4 ay mı kullanıyorum? Yani 2026 Ağustos'a kadar IMEI kayıt ettirmeden kullanabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
4+4 sistemin çift fiziksel sim yuvası bulunmuyor. 4 fiziksel, 4 e-sim olarak kullanabilirsiniz isterseniz.
Ülkemizde e-sim'ler çok sıkıntılı çalışıyormuş. Aklınızda bulunsun.

Bir tanesi fiziki sim, diğeri esim. Öyle kullanıyorlar. Ancak bu 4+4 olayı pandemi zamanı için çıkartıldı. Her an kısaltılması olası. Ben asla almam.

Bulaşılmaz yurt dışı iphonea bende bayağı gaza gelmiştim alacaktım falan sonra alan insanlara sordum sorduğum bir kişi bile al iyidir demedi sarı sitede pembe sitede yurt dışı kapanmış 2. el IPhone'lar dolu hiçbiri satılmıyor aldıktan sonra sıkılırsan uğraşmak istemezsin falan diye koyarsan satamıyorsun elinde kalıyor.

Arkadaşın dediği gibi yeni bir düzenlemede gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…