Avuç içi tutuş 17, 5-8 ölçülü el için fare önerisi

Yohaynes

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, yıllardır kullandığım bozuldukça macrolarının çok yararını gördüğüm G300s aylardır kedimin kemirmeleri sonucu bugün sabah çalışmayacak hale geldi. Ellerim küçük olduğundan ve MMORPG oyunları oynamayı sevdiğimden ihtiyacımı karşılayacak bir mouse önerisi alırsam çok sevinirim.

G300S'yi avucumun hepsi değil de yüzde 60'ını kaplayacak şekilde kullanıyordum ve çok sevdiğim bir mousedu. Öneri dahilinde kablolu da alabilirim ama kedi faktöründen kablosuz daha güzel olur. Her gece farenin kabloları saklamak zahmetli oluyor ama çok iyi bir mouse ise sıkıntı değildi.

Bütçe olarak herhangi bir kısıtlamam yok absürt bir fiyat olmadığı sürece, teşekkürler herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi belirtmeden adam akıllı öneri yapamayız hocam.

V3 HyperSpeed alirdim ben hocam.

Hocam ben Attack Shark X3 kullanıyorum ve gayet memnunum, hem wireless rahatlığı var hem de öyle çok pahalı bir mouse da değil. Şekil konusunda G300s'de olan yan ekler yok fakat boyut olarak benzerler.

Dosya Ekleri

• g300sx3.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 25
Hocam ben Attack Shark X3 kullanıyorum ve gayet memnunum, hem Wireless rahatlığı var hem de öyle çok pahalı bir mouse da değil. Şekil konusunda G300S'de olan yan ekler yok fakat boyut olarak benzerler.

Kronik sorunlu mouse, mcu açısından rezalet, takılma sorunları gibi birçok kronik sorunu var.

Kronik sorunlu mouse, mcu açısından rezalet, takılma sorunları gibi birçok kronik sorunu var.
Dostum mouse'u kullanıyorum, arkadaşlarımdan benden görüp alan 4 kişi var ve hiçbirinde kronik bir sorunla karşılaşmadım. İnternet üzerinde gördüğüm insanların da bir çoğu gayet beğenerek kullanıyor. Sorun yaşayanlar olmuş fakat bu kişiler çoğunlukta değil. Neye dayanarak kronik sorunlu olduğunu savunuyorsun, kendin kullandın mı?

İfadeler: kxy
Bütçenizi belirtmeden adamakıllı öneri yapamayız hocam.

7000-8000 bandına kadar çıkabilirim hocam

Yani kısacası Viper Pro V3 kalitesinde bir şey istiyorum. Sanırsam o el yapıma uygun değil. Macro tuşları olursa mouse süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…