Logitech G300s vs WLmouse Strider - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com WLmouse Strider Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
@egemebb
Hocam teşekkür ederim tasarımı falan hoşuma gitti önerdiğiniz modelin.
Şu videoda önerdiğiniz mouse b tier olarak sınıflandırılmış. Siz s tierleri değerlendirdiğinizde onların arasından bana gidebilecek bir model var mıdır acaba
Dediğiniz modeli biraz daha araştırayım oldukça güzele benziyor başka bir model kafamı çelmezse bunu alacağım
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Logitech gibi markalarin farelerini almazdim sahsen artik. WL farenin urunlerine bak ozellikle bu butcede.
Mesajım silinmiş ama sana şöyle diyeyim, sanırım rakip forum attım diyeDostum mouse'u kullanıyorum, arkadaşlarımdan benden görüp alan 4 kişi var ve hiçbirinde kronik bir sorunla karşılaşmadım. İnternet üzerinde gördüğüm insanların da bir çoğu gayet beğenerek kullanıyor. Sorun yaşayanlar olmuş fakat bu kişiler çoğunlukta değil. Neye dayanarak kronik sorunlu olduğunu savunuyorsun, kendin kullandın mı?
Hayırlı olsun.
Dostum mouse'u kullanıyorum, arkadaşlarımdan benden görüp alan 4 kişi var ve hiçbirinde kronik bir sorunla karşılaşmadım. İnternet üzerinde gördüğüm insanların da bir çoğu gayet beğenerek kullanıyor. Sorun yaşayanlar olmuş fakat bu kişiler çoğunlukta değil. Neye dayanarak kronik sorunlu olduğunu savunuyorsun, kendin kullandın mı?
Biraz internette gezinerek söylüyorum zaten. Sizin %90 bana uğramadı galiba, gayet de gezdiğim çoğu forumda önerilen sevilen bir mouse. Tek gezdiğiniz forum Technopat mı?Attack shark kronik sorunlariyla unlu bir marka. Biraz internette gezinseniz kullananlarin %90'ının takılma ve kopma sorunlari yasadigini gorursunuz. Sizde henuz olmamasi kronik olmadigi anlamina gelmez. Çöp bir mouse kısaca.
Biraz internette gezinerek söylüyorum zaten. Sizin %90 bana uğramadı galiba, gayet de gezdiğim çoğu forumda önerilen sevilen bir mouse. Tek gezdiğiniz forum Technopat mı?