Avukata yazmak sicil kirletir mi?

emrhateu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün arkadasim bir avukatla problem yasamis ve avukat bunu WhatsApp uzerinden engellemis. Ben bu durumu bilmeden duymadan etmeden arkadasimin bana attığı mesaji attığı numaraya ilettim. Tek yaptığım şey bu. Bundan oturu avukat bana seninde numarani ekleyeceğim gibi bir şey soyledi. Bu yaptığım benim icin kotu bir durum dogurur mu? Bir problem yasar miyim? Benlik hiçbir şey yok cunku.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tarafı uzlaştırmaya/barıştırmaya çalıştığın mesajda netse sorun olmaz. Tehdit veya hakaret içeren bir şeyse o zaman sorun olabilir.

Uzlastirma olan bir mesaj arkadasimin yazdigi ozur ve gonlunuzu alabilir miyim mesajin ozeti baska hiçbir şey yok.

Uzlastirma olan bir mesaj arkadasimin yazdigi ozur ve gonlunuzu alabilir miyim mesajin ozeti baska hiçbir şey yok.

Sorun olmaz. Gerçekten şikayet ederlerse en fazla ifadeni alırlar. Ondan dolayı da siciline geçecek bişey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…