Bu parayı asla etmez. Markayı da ilk defa duydum. Kaç yıllık ekran kartı ve işlemci bulunduruyor. Bu paralara daha güzel sistemler dizilir ancak şuan yaşanan stok sıkıntılarından dolayı bir öneride bulunamıyorum. Önerisi olan arkadaşlar olacaktır.
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı CYBER-3500 sizlere GIGABYTE GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı AMD’nin 3.nesil Ryzen 5 3500X işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Üstüne kalan paraya monitör, klavye, fare alabilirsiniz.
2.elden alsan ekran kartsız o chipseti 1000-1100 liraya alırsın ki ben o parayı da vermem bir de 1050 takılı uzak dur oradan 4000-6000 TL sistem tavsiyesi diye konu açarsın yardımcı olurlar.
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı CYBER-3500 sizlere GIGABYTE GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı AMD’nin 3.nesil Ryzen 5 3500X işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Üstüne kalan paraya monitör, klavye, fare alabilirsiniz.
Bunu alması biraz daha iyi olmaz mı GTX 1650 biraz kötü bir kart RX570'in bile gerisinde diye hatırlıyorum. Ayrıca kasayı mutlaka Cougar olanı yapmalısın ileride güç kaynağı sorunları yaşamak istemiyorsan . Ekran kartlarında küçük bir sıralama yaparsak;
RX550< RX560 ≥ 1050Ti <RX570 ≥ GTX 1650 < RX580 = 1650 SUPER = 5500XT diye devam eder sizin fiyat aralığınızda (5000₺) en az bu sıralamadaki son üç ekran kartını kullanmalısınız diğer türlü kazık yemiş gibi olursunuz . Yukarıdaki sistemi alman daha güzel olur.
Ben aldım dolar artacak diye ve temiz işlemcilerine uygun internetten aldığımın tıpatıp aynısı bir bilgisayar geldi. Tek sorunum yüklenilen Windows ile bazı sıkıntılar yaşadım o yüzden bilgisayarı sıfırlayıp Windows'u baştan indirdim ve hiçbir sorunum olmadı.
Ben aldım dolar artacak diye ve temiz işlemcilerine uygun internetten aldığımın tıpatıp aynısı bir bilgisayar geldi. Tek sorunum yüklenilen Windows ile bazı sıkıntılar yaşadım o yüzden bilgisayarı sıfırlayıp Windows'u baştan indirdim ve hiçbir sorunum olmadı.