umutgcltrk Hectopat Katılım 19 Ekim 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım eski olduğu için Award BIOS kullanmaktayım ancak USB ile format denediğimde "Hard Disk Boot Priority" bölümünde sadece sabit diskim gözükmekte. USB belleğimi görmüyorum. Sorunun çözümü nedir? Anakart: GA-8I945GZME-RH Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2016
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım eski olduğu için Award BIOS kullanmaktayım ancak USB ile format denediğimde "Hard Disk Boot Priority" bölümünde sadece sabit diskim gözükmekte. USB belleğimi görmüyorum. Sorunun çözümü nedir? Anakart: GA-8I945GZME-RH
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Ağustos 2016 #2 Çok eski anakartlarda USB'den boot desteği yok. Bu anakart nereden baksanız 8 senelik.
umutgcltrk Hectopat Katılım 19 Ekim 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Çok eski anakartlarda USB'den boot desteği yok. Bu anakart nereden baksanız 8 senelik. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım cd/dvdrw den başka şansım yok o halde bilgilendirme için teşekkürler
Recep Baltaş dedi: Çok eski anakartlarda USB'den boot desteği yok. Bu anakart nereden baksanız 8 senelik. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım cd/dvdrw den başka şansım yok o halde bilgilendirme için teşekkürler