Ethn0siDe Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 İkisi için de param var ama size sormak istedim, karar veremedim. AWP atheris mı, AWP duality mı?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 4 Nisan 2024 #2 Ethn0siDe dedi: İkisi için de param var ama size sormak istedim, karar veremedim. AWP atheris mı, AWP duality mı? Genişletmek için tıkla... İkisi de çok güzel hocam ama ben atherisi daha çok beğeniyorum.
Ethn0siDe dedi: İkisi için de param var ama size sormak istedim, karar veremedim. AWP atheris mı, AWP duality mı? Genişletmek için tıkla... İkisi de çok güzel hocam ama ben atherisi daha çok beğeniyorum.
Star_Lord Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 122 4 Nisan 2024 #3 Pek kullanılmayan bir skin olsun derseniz duality ama güzel dursun derseniz atheris.
Ethn0siDe Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #4 Star_Lord dedi: Pek kullanılmayan bir skin olsun derseniz duality ama güzel dursun derseniz atheris. Genişletmek için tıkla... Atheris eskimiş, duality ise görevde kullanılmış
Star_Lord dedi: Pek kullanılmayan bir skin olsun derseniz duality ama güzel dursun derseniz atheris. Genişletmek için tıkla... Atheris eskimiş, duality ise görevde kullanılmış