Marlon07011 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 78 1 Ekim 2020 #1 Selam uzun süredir AWP Asimov kullanıyordum yarın Ligtning Strike almayı düşünüyorum. Ama ben aldıktan sonra fiyatı düşer mi artar mı bilemedim bilgisi olan var mı? Almalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
Selam uzun süredir AWP Asimov kullanıyordum yarın Ligtning Strike almayı düşünüyorum. Ama ben aldıktan sonra fiyatı düşer mi artar mı bilemedim bilgisi olan var mı? Almalı mıyım?
cemilmert123 Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 40 1 Ekim 2020 #2 Onu yapcagına asimovla onun parasını toplayıp bıcak ve 50 TL'ye de guzel bir AWP skini al cunku lightning Strike guzel gozukmuyor oyun ici.
Onu yapcagına asimovla onun parasını toplayıp bıcak ve 50 TL'ye de guzel bir AWP skini al cunku lightning Strike guzel gozukmuyor oyun ici.
Marlon07011 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 78 1 Ekim 2020 #3 cemilmert123 dedi: Onu yapcagına asimovla onun parasını toplayıp bıcak ve 50 TL'ye de guzel bir AWP skini al cunku lightning Strike guzel gozukmuyor oyun ici. Genişletmek için tıkla... Karambit loreum var ztn
cemilmert123 dedi: Onu yapcagına asimovla onun parasını toplayıp bıcak ve 50 TL'ye de guzel bir AWP skini al cunku lightning Strike guzel gozukmuyor oyun ici. Genişletmek için tıkla... Karambit loreum var ztn
cemilmert123 Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 40 1 Ekim 2020 #4 Ohaaa zengin. Bir de oni tajiye bak o bence daha guzel.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 1 Ekim 2020 #5 Lightning Strike bence oyun içinde çok güzel durmuyor.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 1 Ekim 2020 #6 Hem ucuz hem de çok güzel, Türkçe Hezeyan olarak arata bilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hem ucuz hem de çok güzel, Türkçe Hezeyan olarak arata bilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marlon07011 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 78 1 Ekim 2020 #7 JohnConstantine dedi: Hem ucuz hem de çok güzel, Türkçe Hezeyan olarak arata bilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kanka saol da asiimov var ztn diyorum
JohnConstantine dedi: Hem ucuz hem de çok güzel, Türkçe Hezeyan olarak arata bilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kanka saol da asiimov var ztn diyorum
sıcakcpu Picopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #8 Oyundaki en kötü skinlerden biri bence. Google'da lightning diye aratınca çıkan ilk resmi alıp hiç değiştirmeden texture yapmışlar, rezalet bir şey.
Oyundaki en kötü skinlerden biri bence. Google'da lightning diye aratınca çıkan ilk resmi alıp hiç değiştirmeden texture yapmışlar, rezalet bir şey.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 1 Ekim 2020 #9 Marlon07011 dedi: kanka saol da asiimov var ztn diyorum Genişletmek için tıkla... E bu asiimov değil ki ?
Marlon07011 dedi: kanka saol da asiimov var ztn diyorum Genişletmek için tıkla... E bu asiimov değil ki ?
Marlon07011 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 78 1 Ekim 2020 #10 JohnConstantine dedi: E bu asiimov değil ki ? Genişletmek için tıkla... bende awp asiimova varken niye hezeyan alıyim
JohnConstantine dedi: E bu asiimov değil ki ? Genişletmek için tıkla... bende awp asiimova varken niye hezeyan alıyim