Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Mart 2016 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2016
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 30 Mart 2016 #2 Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim?
Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim?
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #3 50050 dedi: Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Steam Profilinde 81 saat cs:Go oynadığı gözüküyor
50050 dedi: Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Steam Profilinde 81 saat cs:Go oynadığı gözüküyor
Emirhan39 Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 205 Makaleler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor,Mühendis,Astronot ve Ek İş Olarak İş Adamı 31 Mart 2016 #4 Pusgurt dedi: Steam Profilinde 81 saat cs:Go oynadığı gözüküyor Genişletmek için tıkla... Saatin bir önemi yok ben 150 saatte Mge oldum.
Pusgurt dedi: Steam Profilinde 81 saat cs:Go oynadığı gözüküyor Genişletmek için tıkla... Saatin bir önemi yok ben 150 saatte Mge oldum.
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #5 AWP demek cs demek zaten rekabetçide fark yaratırsınız.
-AdmiralChicken- Kilopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 279 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #6 Profil resmim beni yansıtıyor olmalı değil mi ?
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2016 #7 50050 dedi: Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Sizin rütbe nedir ?
50050 dedi: Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Sizin rütbe nedir ?
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 1 Nisan 2016 #8 50050 dedi: Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... AWP göstereceğim bir videoda resmi basit eğlence sunucusuna girip iki saat para kasıp AWP alıp sonra da AWP işte böyle kullanılır dememi mi bekliyordunuz ?
50050 dedi: Biraz saçma olmuş, yani o haritada ve topluluk sunucusunda böyle bir video çekmeniz, ve rütbeniz nedir acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... AWP göstereceğim bir videoda resmi basit eğlence sunucusuna girip iki saat para kasıp AWP alıp sonra da AWP işte böyle kullanılır dememi mi bekliyordunuz ?
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 16 Nisan 2016 #9 Grapis dedi: Sizin rütbe nedir ? Genişletmek için tıkla... Emekli Global Elite, bir çok takımda profesyönel turnuvalara ve maçlara katıldım. AWP pozisyonunda oynuyordum. Okuldan dolayı bırakmak zorunda kaldım.
Grapis dedi: Sizin rütbe nedir ? Genişletmek için tıkla... Emekli Global Elite, bir çok takımda profesyönel turnuvalara ve maçlara katıldım. AWP pozisyonunda oynuyordum. Okuldan dolayı bırakmak zorunda kaldım.