blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 27 Nisan 2021 #11 kaane dedi: En iyisi Fever Dream'dir. Net. Atheris kadar kötü AWP görmedim. Safari Mesh kullanırım onun yerine. Mortis ise idare eder sırf kalitesi pembe olduğu için kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde para bol galiba. 10-20 liranın bile bu devirde çok önemi var.
kaane dedi: En iyisi Fever Dream'dir. Net. Atheris kadar kötü AWP görmedim. Safari Mesh kullanırım onun yerine. Mortis ise idare eder sırf kalitesi pembe olduğu için kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde para bol galiba. 10-20 liranın bile bu devirde çok önemi var.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.158 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Nisan 2021 #12 iloveichigo dedi: AWP Atheris bana göre en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun tüm kalitelerini denedim StatTrak ları dahil. Hiç güzel durmuyor. Fever Dream hazzı yok. blavlmao dedi: Hocam sizde para bol galiba. 10-20 liranın bile bu devirde çok önemi var. Genişletmek için tıkla... F/p açısından değerlendirirsek kesinlikle Mortis, ama arkadaş üç seçenek koyduğu için Fever Dream dedim.
iloveichigo dedi: AWP Atheris bana göre en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun tüm kalitelerini denedim StatTrak ları dahil. Hiç güzel durmuyor. Fever Dream hazzı yok. blavlmao dedi: Hocam sizde para bol galiba. 10-20 liranın bile bu devirde çok önemi var. Genişletmek için tıkla... F/p açısından değerlendirirsek kesinlikle Mortis, ama arkadaş üç seçenek koyduğu için Fever Dream dedim.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Nisan 2021 #13 Bence AWP Fewer Dream. Ama o kadar para biriktiremem diyorsan Awp Safari Mesh BS en yüksek floatlı skini al.
Bence AWP Fewer Dream. Ama o kadar para biriktiremem diyorsan Awp Safari Mesh BS en yüksek floatlı skini al.
TearlsnTheYester Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #14 oni taiji nin yerini 3 üde tutmaz