AWP printstream ile envanter takasa girilir mi?

Swoop38

Hectopat
Yer
USS Gerald R. Ford
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard:MSI Pro B650M-B
CPU:Ryzen 5 7500F
GPU:RTX 4070 Super
RAM:16GB 5600MHZ
PSU:750W
SSD:1TB Samsung 970EVO
SSD:500GB
HDD:500GB
Meslek
Geleceğin Mekatronik Mühendisi
Arkadaşlar, csmoney sitesinde gezinirken AWP printstream'lere baktım. Fiyatları inceledim ve takas kısmında envanterimden birkaç eşya üzerine biraz para ekleyerek AWP printstream alabiliyorum. Sizce mantıklı mı?
AK, M4 gibi kullandığım eşyalar kalıyor, geri kalan hepsi gidiyor. Aşağı yukarı bir kısmını Steam'de şu an bulunan bakiyemden alabilirim geri ama üstüne vereceğim para biraz düşündürdü. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trade siteleri hiçbir zaman mantıklı değildir. CSFloat'ta skinlerinizi satıp gelen parayla alırsanız daha çok kar edersiniz. Ama yine de yapmayı düşünüyorsanız promo kodu girin 5-10 dolar indirim yapıyor skinin fiyatına göre.

Arkadaşın dediği gibi csfloata gir, orada skinlerini kaça satabiliyorsun sonra üstüne ne kadar para eklemen gerekiyor bak. Hangisi daha kârlı ona göre aksiyon al. Muhtemelen csfloat daha kârlı olacaktır.

Arkadaşın dediği gibi csfloata gir, orada skinlerini kaça satabiliyorsun sonra üstüne ne kadar para eklemen gerekiyor bak. Hangisi daha kârlı ona göre aksiyon al. Muhtemelen CSFloat daha kârlı olacaktır.

Tamam teşekkürler bakacağım.

Baktıktan sonra neresi ne kadar daha kârlı oluyor dönersen sevinirim merak ettim.

Hocam ben baktım. Printstream için 65 dolar istiyordu tradeit. Skinsmonkey ve CS. Money 2K civarı istiyor Bs'si için. Ancak CS. Money 5 liralık skini 1 lira gösteriyor sitesinde. Sonra AK-47 Asiimov FT baktım 50 dolar isteyen site var takas sonrası 2.5 hediye ediyor. Asiimov Steam pazarda 40 dolardan satılıyor. Printstream hiçbirinde mantıklı değil yani ama Asiimov'da gerçekte 5 dolar sitelerde 15 dolar fark var printstream ile.

CSFloat'da 15-16 dolarlık skinimi satışa koyduğumda 540 liradan çok hızlı şekilde satılır gösteriyor. AK-47 Asiimov FT ise 1200 TL CSFloat'ta. Benim araştırmalarıma göre de en karlısı ve güveniliri burası. Özellikle tradeit ve CS. Money skinleri çekerken çok uğraştırmıştı beni.

Bende en karlisi diye biliyorum. Trade.it'ten frontside misty alsaydım hem daha pahalıya gelecekti hemde floati çok iyi olmayacaktı muhtemelen. Ama csfloatta hem bı tık daha ucuza hem 0.17 floatli alabilmistim mesela.

Bende en karlisi diye biliyorum. Trade. İt'ten Frontside Misty alsaydım hem daha pahalıya gelecekti hem de floati çok iyi olmayacaktı muhtemelen. Ama CSFloat'ta hem bir tık daha ucuza hem 0.17 floatli alabilmistim mesela.

Tradeit'de bazı skinlerin floatları gözükmeyebiliyor ancak bazen güzel sticker craftlı, floatı düşük ve Steam fiyatına çok yakın skinler olabiliyor. 2 hafta önce 40 cente isim etiketli, 3 dolarlık howl craftlı M4A4 converter aldım, yine benzer bir fiyata P250 X-ray MW ve 2-3 dolar sticker craftlı bir skin aldım. Ama genel itibari ile mantıksız. Hem skininizi ucuz gösteriyor hem de alacağınız skinleri daha pahalı gösteriyor bu siteler genellikle.

Evet o yüzden csfloat yeterli bana göre sadece. İlla güzel skin denk gelir tabi de csfloat bana daha mantıklı geliyor çoğu açıdan. Ha ama 5 skinimi koydum diyelim güzel bir skin almak için tradeit o açıdan karlı mi nasıl bilemiyorum.

Hocam skin satma fiyatlarını bilmiyorum da printstream da dediğiniz gibi çok oynamıyordu benim de hesabımda para vardı csmoney de oradan aldım direk yoksa benim çoğu sitede vardır geçmişim her skinde değişiyor csgoskins.gg sitesinde en ucuz fiyatı gösteriyor ordan gezip bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…