AWS 12 aylık ücretsiz kullanım deneyimleriniz

Gustave Le Boon

Hectopat
AWS 12 aylık ücretsiz deneyim için kayıt olacağım. Bazı yabancı, yerli forumlarda bu 12 aylık deneyimin ücretsiz olmasına rağmen kredi kartından para çekildiğini ve hesaplarının kilitlendiğini söyleyen kullanıcılar olmuş. Kullanım limitleri aşılmadığı sürece para çekilmesi mümkün mü? Siz AWS ile bir sıkıntı yaşadınız mı?

Limit olayı biraz riskli iş AWS'de, her ne kadar deneme sürümü için o kartı girmiş olsan bile en ufak geçiminde yüksek ödemelerle karşı karşıya kalabilirsin. Zamanında 170 lira ödemiştim sırf bu yüzden. Deneme sürümü istiyorsan gcp en iyisi.

Bende bundan tırsıyorum biraz limiti baya mı aştın hatırlıyor musun? GCP de kredi kartı istiyor o da para çekebilir farkı ne ki?

Bende bundan tırsıyorum biraz limiti bayağı mı aştın hatırlıyor musun? Gcp de kredi kartı istiyor o da para çekebilir. AWS daha yaygın olduğu için onu tercih etmek istiyorum.

Hocam, bu deneme sürümleri falan sıkıntı işler ben After Effects deneme sürümü iptal etmeyi unuttum 150 - 170 TL gibi bir fiyat çıktı destekle 15 - 20 dk ter döke döke konuşarak hallettim.

Bende bundan tırsıyorum biraz limiti bayağı mı aştın hatırlıyor musun? Gcp de kredi kartı istiyor o da para çekebilir. AWS daha yaygın olduğu için onu tercih etmek istiyorum.

Hocam ne kadar aştığımı hatırlamıyorum ama 1 gün kullandım sadece olan buydu. GCP AWS gibi para çekmiyor. Deneme süresince 3 aylık 300 dolar veriyor ve o süre zarfında ne kullanırsanız kullanın deneme modundan kendiniz çıkmadığınız sürece faturalandırılmıyorsunuz. Deneme modundan da yanlışlıkla çıkmanız pek mümkün değil uyarıyor çünkü. 3 ay sonunda da kendiniz geçmediğiniz sürece hesap aktifleşmiyor.

Vay be geçmiş olsun. GCP'de ne yaparsam yapayım 300 dolardan eksilecek ve para bittiği zaman kredi kartından çekecek anladığım kadarıyla, doğru mudur?

Vay be geçmiş olsun. GCP'de ne yaparsam yapayım 300 dolardan eksilecek ve para bittiği zaman kredi kartından çekecek anladığım kadarıyla, doğru mudur?
Hayır hocam 300 doları bitirebilirseniz veyahut 3 ayı geçerse deneme süreciniz sona eriyor , kendiniz ücretli hesaba geçmediğiniz sürece para çekilmiyor. Eğer çok endişeleriniz varsa sanal kart oluşturup 20-30 liralık limit koyabilirsiniz kafanız rahat olur fakat sıkıntı çıkmayacaktır.

Google Cloud kullanin hocam ya da sanal bos bir kart ile kayit olun 2000 3000 civari para cekmeye calistilar kartimdan.

GCP nedir?
Linkini paylaşır mısınız?
İnternete yazdım çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…