OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 AWS hesabım banlandı ve sonrada yeni hesap açtım ancak oda hemen ban yedi VPN denedim olmadı yardımcı olur musunuz?
AWS hesabım banlandı ve sonrada yeni hesap açtım ancak oda hemen ban yedi VPN denedim olmadı yardımcı olur musunuz?
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2022 #2 Amazon ile görüş reisim, adamlar yemiyor demek ki aynı kişi farklı hesap.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Haziran 2022 #3 Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer.
Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer.
OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #4 Ahmet Akbulut dedi: Amazon ile görüş reisim, adamlar yemiyor demek ki aynı kişi farklı hesap. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. revivality dedi: Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer. Genişletmek için tıkla... Ok yardımın için teşekkür ederim şimdi tekrar denedim ama ban atmadılar onay bekliyor. revivality dedi: Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer. Genişletmek için tıkla... Reis peki bunu kaldırmanın yolu var mıdır spoofer falan.
Ahmet Akbulut dedi: Amazon ile görüş reisim, adamlar yemiyor demek ki aynı kişi farklı hesap. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. revivality dedi: Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer. Genişletmek için tıkla... Ok yardımın için teşekkür ederim şimdi tekrar denedim ama ban atmadılar onay bekliyor. revivality dedi: Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer. Genişletmek için tıkla... Reis peki bunu kaldırmanın yolu var mıdır spoofer falan.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Haziran 2022 #5 OnlyEmre dedi: Reis peki bunu kaldırmanın yolu var mıdır spoofer falan. Genişletmek için tıkla... HWID banı kaldırmak diye bir şey hiç duymadım hocam. Hangi donanımın ID sine atıldığını bulman gerek ve o donanımı değiştirmen gerekli o bilgisayarda bir hesap açmak için.
OnlyEmre dedi: Reis peki bunu kaldırmanın yolu var mıdır spoofer falan. Genişletmek için tıkla... HWID banı kaldırmak diye bir şey hiç duymadım hocam. Hangi donanımın ID sine atıldığını bulman gerek ve o donanımı değiştirmen gerekli o bilgisayarda bir hesap açmak için.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #6 Amazon biraz sıkıntılıdır bu konularda ban yersen bir daha aynı bilgilerle ve aynı bilgisayarla hesap açamazsın.
Amazon biraz sıkıntılıdır bu konularda ban yersen bir daha aynı bilgilerle ve aynı bilgisayarla hesap açamazsın.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 2 Haziran 2022 #7 revivality dedi: Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer. Genişletmek için tıkla... Yahu, ne alaka? AWS bu. İnternet sitesinden giriyorsun. HWID gibi bir şey mümkün değil.
revivality dedi: Yeni bir hesapla da anında ban yediysen "HWID ban (donanımsal ban)" yemişsindir. Süreliyse 6 ay sürer. Genişletmek için tıkla... Yahu, ne alaka? AWS bu. İnternet sitesinden giriyorsun. HWID gibi bir şey mümkün değil.
OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #8 blamenvidia dedi: Yahu, ne alaka? AWS bu. İnternet sitesinden giriyorsun. HWID gibi bir şey mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Aga farklı IP'den denedim olmadı farklı hesap açtım olmadı farklı tarayıcıya bile geçtim olmadı nasıl olacak bu iş.
blamenvidia dedi: Yahu, ne alaka? AWS bu. İnternet sitesinden giriyorsun. HWID gibi bir şey mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Aga farklı IP'den denedim olmadı farklı hesap açtım olmadı farklı tarayıcıya bile geçtim olmadı nasıl olacak bu iş.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Haziran 2022 #9 OnlyEmre dedi: Aga farklı IP'den denedim olmadı farklı hesap açtım olmadı farklı tarayıcıya bile geçtim olmadı nasıl olacak bu iş. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bilgisayardan dener misin imkan varsa.
OnlyEmre dedi: Aga farklı IP'den denedim olmadı farklı hesap açtım olmadı farklı tarayıcıya bile geçtim olmadı nasıl olacak bu iş. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bilgisayardan dener misin imkan varsa.
OnlyEmre Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #10 revivality dedi: Farklı bir bilgisayardan dener misin imkan varsa. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
revivality dedi: Farklı bir bilgisayardan dener misin imkan varsa. Genişletmek için tıkla... Maalesef.