Çözüldü AWS sunucusuna domain nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crowzzz

Decapat
Arkadaşlar AWS üzerinden ücretsiz server aldım ve bu serverin IPv4 genel DNS ve IP'sini kendi domainimi tuttuğum firmada a ve cname olarak belirttim ama siteye girince siteye ulaşılamıyor diyor. Bunu net bir şekilde bağlantısı nasıl yapılıyor? Önceden başka hostinglere bağlandım ama bunu yapamadım.

Çözüm
SSL olmadan olmaz pwa sistem kullanıyorum çünkü lazım her türlü aslında let's olarak var üzerinde ama yönlendirilmiyor işte.

SSL'ini Custom olarak AWS'ye ekliyebilecek misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır altta bir link attım orada anlatıyor nasıl ekliyeceğini takıldığın kısım olursa yardımcı olurum.

Tamamdır altta bir link attım orada anlatıyor nasıl ekliyeceğini takıldığın kısım olursa yardımcı olurum.

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim

Şu anda Cloudflare bağlandım buradan sonra ne yapacağım subdomainim buradan AWS sunucusuna gidiyor IP olarak ama domaini yazdığımda açılmıyor

Bir de benim sunucudaki web sitesi sites bölümünde HTTP olarak kayıtlı HTTPS olarak açmadım sertifika olmadığı için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…