berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 AX butikden hiç ürün alan var mı? Almayı düşünüyorum da güvenilir mi kumaşı iade falan memnun olan var mı diye sordum.
AX butikden hiç ürün alan var mı? Almayı düşünüyorum da güvenilir mi kumaşı iade falan memnun olan var mı diye sordum.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 14 Mart 2023 #2 Kumaş konusunda kötüdür. Bu sitelerden fazlaca var. Güvenilir konusunda bir fikrim yok.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2023 #3 Alacağınız ürünü paylaşabilme şansınız var mı ?
L Leonarda Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #4 Güvenilir, 3 gün satın aldım kapıda ödeme ile mont sadece M gelmiş onu da hemen değiştirdiler, 1-2 günde geldi.
Güvenilir, 3 gün satın aldım kapıda ödeme ile mont sadece M gelmiş onu da hemen değiştirdiler, 1-2 günde geldi.
fassieq Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 berke_yldzzz dedi: AX butikden hiç ürün alan var mı? Almayı düşünüyorum da güvenilir mi kumaşı iade falan memnun olan var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey satın aldınız mı acaba? Aldıysanız da kalitesi nasıl. Leonarda dedi: Güvenilir, 3 gün satın aldım kapıda ödeme ile mont sadece m gelmiş onu da hemen değiştirdiler, 1-2 günde geldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bana ulaşıp ürünlerin kumaşı hakkında bilgi verebilir misin rica etsem kumaşı nasıl ince mi gibisinden.
berke_yldzzz dedi: AX butikden hiç ürün alan var mı? Almayı düşünüyorum da güvenilir mi kumaşı iade falan memnun olan var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey satın aldınız mı acaba? Aldıysanız da kalitesi nasıl. Leonarda dedi: Güvenilir, 3 gün satın aldım kapıda ödeme ile mont sadece m gelmiş onu da hemen değiştirdiler, 1-2 günde geldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bana ulaşıp ürünlerin kumaşı hakkında bilgi verebilir misin rica etsem kumaşı nasıl ince mi gibisinden.
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 fassieq dedi: Hocam bir şey satın aldınız mı acaba? Aldıysanız da kalitesi nasıl. Merhaba hocam bana ulaşıp ürünlerin kumaşı hakkında bilgi verebilir misin rica etsem kumaşı nasıl ince mi gibisinden. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam kaliteler ne aşırı üst seviye ne de o kadar düşük bir kalitede değil orta derece bir kalitesi var.
fassieq dedi: Hocam bir şey satın aldınız mı acaba? Aldıysanız da kalitesi nasıl. Merhaba hocam bana ulaşıp ürünlerin kumaşı hakkında bilgi verebilir misin rica etsem kumaşı nasıl ince mi gibisinden. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam kaliteler ne aşırı üst seviye ne de o kadar düşük bir kalitede değil orta derece bir kalitesi var.
fassieq Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 berke_yldzzz dedi: Aldım hocam kaliteler ne aşırı üst seviye ne de o kadar düşük bir kalitede değil orta derece bir kalitesi var. Genişletmek için tıkla... inşallah güzeldir 2 eşofman 1 sweatshirt sipariş ettim
berke_yldzzz dedi: Aldım hocam kaliteler ne aşırı üst seviye ne de o kadar düşük bir kalitede değil orta derece bir kalitesi var. Genişletmek için tıkla... inşallah güzeldir 2 eşofman 1 sweatshirt sipariş ettim