Axe Black kokusu nasıl?

Nova779

Femtopat
Daha fazla  
Axe Black kullanan varsa yorumları merak ediyorum.

Hocam Axe'ın kokuları genel olarak güzel oluyor ama bu tabi ki de kişiye göre değişir. Ben Dark Temptation kullanıyorum koku olarak da kalıcılık olarak da memnunum, bazen 2 gün bile kokusu kaybolmuyor.

Hocam Axe'ın kokuları genel olarak güzel oluyor ama bu tabii ki de kişiye göre değişir. Ben Dark temptation kullanıyorum koku olarak da kalıcılık olarak da memnunum, bazen 2 gün bile kokusu kaybolmuyor.

Kokusunu belli ediyor mu, bir de kıyafete sıkılır mı?

Aklıma 10 kg parfüm sıkıp yanından geçince kalp krizi geçirmeye yakın olduğum zamanlar geldi

Ter kokusunu gayet iyi gideriyor. Belli etme açısından ise yani yakından koklandığında belli ediyor ama hangi manyak bunu yapar bilmiyorum. Bu arada hocam deodorant kıyafete sıkılmaz.

Deodorant alıyorsunuz hocam. Eğer kıyafete sıkmalık bir şey arıyorsanız parfüm var. Yakından azıcık kokuyor. Dediğim gibi gidip parfüm alın. Amacınız güzel kokmaksa.

Konuyla alakasız fakat Axe'ın Peta onayı olmadığını söylemek isterim. Hayvanlar üzerinde deney yapılmadığına dair sertifikası yok. Ben alıyordum artık direkt Unilever'ın hiçbir ürününü almıyorum. Algida ürünleri dahil. Yine alıp almamak size kalmış, sadece söylemek istedim.

Hocam Axe Black genel beğeni için ideal bir koku. Kişisel bakım marketlerinde parfümü de var ama sizin için önemli olan güzel kokmak ise deodorant yeterli olmayacaktır. Kalıcılığı 3-4 saat kadar. Seti tamamlamak isterseniz Watsons'da şampuanı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…