Axe Dark Temptation vs Slazanger Yeşil

tumu

Hectopat
Slazanger yeşil kullanıyordum 3 aydır, hem kokusu hem de kalıcılığı beni memnun etti. Değişiklik olsun diye farklı bir şey almak istedim Axe Dark Temptation gözüme çarptı. Kalıcılığı ve kokusu nasıldır?

Axe tarafında en iyi 3 e girer bana göre. Baskın çikolata kokusu var, hoş bir koku ama kalıcılığından pek bir şey beklenemez.

Axe tarafında en iyi 3 e girer bana göre. Baskın çikolata kokusu var, hoş bir koku ama kalıcılığından pek bir şey beklenemez.
Biraz baktım internete genel manada kalıcılığı eleştirilmiş, slazangeri kullaninca okulda bile gün boyu sorun yaşatmıyordu.

Hocam Axe kötü ya hepsini kullandım Slazenger bin basar özellikle bana göre Dark temptation çok kötü.

Ter kokusunu engelleme açısından NIVEA men invisible spray kullanıyorum gayet güzel. Kokusu olsun derseniz Slazenger mavi kullandım sadece tavsiye ederim.

Hocam nivea rolon alacaktım ama rolon ve deodorantı beraber kullanmak gereksiz mi olur bilemedim.

Hocam NIVEA rolon alacaktım ama rolon ve deodorantı beraber kullanmak gereksiz mi olur bilemedim.

Kullan bir şey olmaz, ama roll onda ağır bir kokuysa VCE deodorantta ağırsa fena egzantirik bir şey çıkar ortaya. Roll on hafifse direk deodorantı farklı yerlere sıkarsın yeter.

Yeşilin parfümünü kullanıyordum yıllar önce, sonradan kokusu kötüleşmeye başladı, farklı sıda elime geçti oda öyleydi. Bence mavi daha güzel daha fresh. Deodorantını kullandım mavininde gayet güzeldi, baharatlı, fresh bir koku bayağı tanıdık bir koku hatta. Ama fazla işe yaramıyor ter konusunda.

Axe Dark... Olanda çok ağır dostum geçen almıştım, kokusu çok güzel koklar koklar durursun ama ağır ve bayıcı. Karnın açken koklasan mideni bulandırır yani ve kokusu güzel gelsede ne evdekiler ne de başkaları hiç memnun değildi. Bütün e kokuyordu.

Aceleyle yazdım yanlışsa affola. Kısaca mavi alabilirsin ama pek bir şey bekleme, olmadı NIVEA man çok güzel onlara da bak derim. Kremsi, erkeksi dengesini çok güzel yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…