Axe deoderant önerisi

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
Arkadaşlar rastgele dolaşırken Hepsiburada üzerinden 75 TL kupon kazandım ihtiyacım yoktu fakat elimdeki deoderant bitiyor yenisini almak istedim. Axe'ler indirime girmiş. Almak istedim fakat sosyalde ter ile birleşip kötü kokuyor diyenler vs. var Axe bu kadar kötü mü? Slazenger almak istiyordum fakat resmi satıcıları çok pahalı 200 neredeyse. Axe iyi ise 2 deoderant fiyatına gelmiş oluyor. Axe africa ve Slazenger almak istiyorum. Önerebileceğiniz Axe deoderant var mı? Slazenger tam olarak ucuza bulamadım ucuz ve güvenilir satıcı var ise o da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Axe Black en basiti en düzgünü benim açımdan, şu fragrance serisimi ne tuhaf tuhaf kokular kullanıyor kolonya gibi.

Dark Temptation kokusunu seviyorum sen yazınca gördüm indirimi 3'lü XL olarak alacağım iyi fiyata geliyor.

2 tane alınca bir tanesi 67 TL'ye geliyor şu an. Bir deneyeyim o zaman.

Dark Temptation kokusunu seviyorum sen yazınca gördüm indirimi 3'lü XL olarak alacağım iyi fiyata geliyor.
Ben bunu gördüm, fakat geçmişte AXE'nin cookie olanını kullanmıştım bunu da bir an o sandığım için bakmamıştım. Şimdi fark ettim farklı olduklarını. XL neden bu kadar ucuz hocam?

Axe Black en basiti en düzgünü benim açımdan, şu fragrance serisimi ne tuhaf tuhaf kokular kullanıyor kolonya gibi.
Africa önerenler var onu almama gerek var mı? Yoksa bu ikisi yeterli mi?

2 tane alınca bir tanesi 67 TL'ye geliyor şu an. Bir deneyeyim o zaman.

Ben bunu gördüm, fakat geçmişte Axe'nin cookie olanını kullanmıştım bunu da bir an o sandığım için bakmamıştım. Şimdi fark ettim farklı olduklarını. XL neden bu kadar ucuz hocam?

Africa önerenler var onu almama gerek var mı? Yoksa bu ikisi yeterli mi?

Bende 1 saat önceye kadar aynı sanıyordum meğer farklı kokularmış (bunu görseli değişmiş hali sanıyordum) ama bu da gayet güzel ben seviyorum, benzer kokuları muhtemelen, XL olanın ucuz olma sebebini anlamadım ama fiyat iyi genel olarak pahalı bunlar zaten ama iyi fiyata düşmüş.

Bende 1 saat önceye kadar aynı sanıyordum meğer farklı kokularmış (bunu görseli değişmiş hali sanıyordum) ama bu da gayet güzel ben seviyorum, benzer kokuları muhtemelen, XL olanın ucuz olma sebebini anlamadım ama fiyat iyi genel olarak pahalı bunlar zaten ama iyi fiyata düşmüş.
Dediğinizi ve Black olanı aldım toplam 140 TL civarı tuttu. Black'in kokusu çok güzel sizin dediğiniz erkeksi kokmuyor ama garip ve çekici bir kokusu var. Cookie gibi kötü bir koku bekliyordum. Ancak hiç fena değil. Bakacağım performansları nasıl. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Dediğinizi ve Black olanı aldım toplam 140 TL civarı tuttu. Black'in kokusu çok güzel sizin dediğiniz erkeksi kokmuyor ama garip ve çekici bir kokusu var. Cookie gibi kötü bir koku bekliyordum. Ancak hiç fena değil. Bakacağım performansları nasıl. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bende aynı Black ve diğerini aldım ama sağ olsunlar kargomu 2 sokak yanda bir esnafa bırakmışlar gidip alacağım şimdi :D toplam 400'e gelmişti 6 tanesi sağ olasın bende bu başlıkla gördüm.
+ Erteleme huyum yüzünden XL olanları kaçırdım yapacak bir şey yok.

Bende aynı Black ve diğerini aldım ama sağ olsunlar kargomu 2 sokak yanda bir esnafa bırakmışlar gidip alacağım şimdi :D toplam 400'e gelmişti 6 tanesi sağ olasın bende bu başlıkla gördüm.
+ Erteleme huyum yüzünden XL olanları kaçırdım yapacak bir şey yok.
Black nasıl sevdiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı