Axen 43" TV Alinir mi?

MertAkyz

Kilopat
Daha fazla  
Evet sorum basit. A101'e gelecek olan Axen 43" FHD TV 1400 TL'ye satilacak. Sizce alinir mi? PS4 icin alacagim. Marka hakkinda pek olumlu seyler duymadim ama babam bir TV'ye pek fazla para vermek istemiyor. Ben ise FHD bir TV almak istiyorum. Ikimize uyan bu TV'yi gorduk. Alinir mi?

Evet sorum basit. A101'e gelecek olan Axen 43" FHD TV 1400 TL'ye satilacak. Sizce alinir mi? PS4 icin alacagim. Marka hakkinda pek olumlu seyler duymadim ama babam bir TV'ye pek fazla para vermek istemiyor. Ben ise FHD bir TV almak istiyorum. Ikimize uyan bu TV'yi gorduk. Alinir mi?
Satışını bizzat yaptım, uzak dur. Panel arızası çok veriyor.

Axen ler normalde monitör diye geçiyormuş ama Tv olarak da kullanılabiliyor. Ucuz yollu diye Dayıma aldım, şimdilik bir şikayet duymadım. Büyük Kipa yada Migros mağazalarına bir göz atmanızı tavsiye ederim en kötü ihtimalle Seg marka bakabilirsiniz, salonda 49 inç olanını kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok 1-2 senedir. Bu mağazalarda fiyat olarak makul olabiliyor.

Ayni TV Metro markette de var ama orada 1800 TL. SEG TV'lerde o civarda. Babama diyorum biraz daha para biriktirip adam akilli alalim diyorum ama salondaki TV'yi isgal etmemizden korkuyor :D

Siz dediğim gibi söylediğim mağazaların büyük olanlarını bir gezinin, 1800-1900 civarlarında 48-49 inc olanları oluyordur diye tahmin ediyorum, ben 1500 tl gibi bir fiyata almıştım. Belki görüp beğenirse bunlardan birini salona alıp salondakini size verir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı