Axen televizyonun yarısında görüntü yok

0Wiss

Femtopat
Daha fazla  
Sunny'nin bünyesinde bulunan Axen marka bir Smart TV'ye sahibim, alalı 3-4 yıl civarında oldu. geçen gün ekranın yarısından birden görüntü gitti. klasik bir Türk olarak televizyonu fişten çekip bekledim, açtım, sağ soluna vurdum fakat bir şey olmadı .uzun süre aynı ekranda kalınca görüntü az buçuk oluşuyor fakat hiç güzel bir görüntü değil, bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 45
Siz yapamazsınız bilen birisinin yapması lazım bunu nesi bozukmus soylediler mi?
Söylemediler içini açmaları gerekiyormuş birden çok nedeni olabilirmiş bende elektronik aletler le uğraşmayı seviyorum fiziksel olarak yapabiliceğimi düşündüm çünkü kaybedicek bir şeyim yok o kadar para vericeğime başka bir televizyon ayarlayabilirim

Söylemediler içini açmaları gerekiyormuş birden çok nedeni olabilirmiş bende elektronik aletler le uğraşmayı seviyorum fiziksel olarak yapabileceğimi düşündüm çünkü kaybedecek bir şeyim yok o kadar para vericeğime başka bir televizyon ayarlayabilirim.

Hangi şehirdesiniz.

Şimdi birden çok sebebi olabilir dediğim gibi panel arızalandı, voltaj kesti ya a tcondan dolayı açılıp tek tek test edilmesi lazım abkaradaysanız size yazları calıstıgım yeri onereyim cuzi bir miktar indirimde saglatırım.

dershaneden dolayı telefona erişimim yok çok özür dilerim beklettiğim için maalesef ben sakarya da oturuyorum ve burdaki tek benim televizyonumla ilgilenebilicek yer karasu varmış orasıda bana göre pahalı bir fiyat çıkardı dediğim gibi sağ solu yine soruşturucam buralarda bildiğiniz bir yer varsa söylersiniz okuyan arkadaşlara da ricamdır son seçenek olarak youtube gibi yerlerden artık halledicez kendimiz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı