karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 6 Kasım 2023 #1 Bu iki karttan hangisi daha iyi? Kampanya taksit vs. bu gibi sebeplerden bakılınca.
Prime Ghost Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 987 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 Bence maximum, axes de sadece puan vs. var.
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 6 Kasım 2023 #3 karambyte dedi: Bu iki karttan hangisi daha iyi? Kampanya taksit vs. bu gibi sebeplerden bakılınca. Genişletmek için tıkla... Axess daha iyi bence ben hepsini kullandim Axess olan daha mantıklı geldi taksitlendirme nakit avans vb konularda daha basit.
karambyte dedi: Bu iki karttan hangisi daha iyi? Kampanya taksit vs. bu gibi sebeplerden bakılınca. Genişletmek için tıkla... Axess daha iyi bence ben hepsini kullandim Axess olan daha mantıklı geldi taksitlendirme nakit avans vb konularda daha basit.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 6 Kasım 2023 #4 Prime Ghost dedi: Bence maximum, axes de sadece puan vs. var. Genişletmek için tıkla... Maximum da ne var? Harcama taksitlendirme hangisi iyiyse onu almak daha mantıklı. 531105 dedi: Axess daha iyi bence ben hepsini kullandim Axess olan daha mantıklı geldi taksitlendirme nakit avans vb konularda daha basit. Genişletmek için tıkla... Çoğu harcama taksit yapılıyor mu uygulamadan acaba.
Prime Ghost dedi: Bence maximum, axes de sadece puan vs. var. Genişletmek için tıkla... Maximum da ne var? Harcama taksitlendirme hangisi iyiyse onu almak daha mantıklı. 531105 dedi: Axess daha iyi bence ben hepsini kullandim Axess olan daha mantıklı geldi taksitlendirme nakit avans vb konularda daha basit. Genişletmek için tıkla... Çoğu harcama taksit yapılıyor mu uygulamadan acaba.
Prime Ghost Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 987 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 531105 dedi: Axess daha iyi bence ben hepsini kullandim Axess olan daha mantıklı geldi taksitlendirme nakit avans vb konularda daha basit. Genişletmek için tıkla... Teknoloji alışverişi bakımından maximum bence daha iyi çünkü taksitlendirme seçeneği çok daha fazla var ve daha yararlı. karambyte dedi: Maximum da ne var? Harcama taksitlendirme hangisi iyiyse onu almak daha mantıklı. Çoğu harcama taksit yapılıyor mu uygulamadan acaba. Genişletmek için tıkla... Teknoloji alışverişi bakımından maximum bence daha iyi çünkü taksitlendirme seçeneği çok daha fazla var ve daha yararlı.
531105 dedi: Axess daha iyi bence ben hepsini kullandim Axess olan daha mantıklı geldi taksitlendirme nakit avans vb konularda daha basit. Genişletmek için tıkla... Teknoloji alışverişi bakımından maximum bence daha iyi çünkü taksitlendirme seçeneği çok daha fazla var ve daha yararlı. karambyte dedi: Maximum da ne var? Harcama taksitlendirme hangisi iyiyse onu almak daha mantıklı. Çoğu harcama taksit yapılıyor mu uygulamadan acaba. Genişletmek için tıkla... Teknoloji alışverişi bakımından maximum bence daha iyi çünkü taksitlendirme seçeneği çok daha fazla var ve daha yararlı.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 6 Kasım 2023 #6 Teşekkür ederim.