Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 23 Nisan 2022 #1 Axess Mobil’in yeni adı, Juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank’a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com
Axess Mobil’in yeni adı, Juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank’a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #2 Tim dedi: Axess Mobil'in yeni adı, juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank'a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com Genişletmek için tıkla... İsim değişikliği mi yoksa yeni uygulama mi?
Tim dedi: Axess Mobil'in yeni adı, juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank'a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com Genişletmek için tıkla... İsim değişikliği mi yoksa yeni uygulama mi?
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #3 Sinirimi bozan okunuşu var. Cüzdan diyemiyormuşum gibi hissediyorum.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 23 Nisan 2022 #4 Dyrothbrk dedi: İsim değişikliği mi, yoksa yeni uygulama mı? Genişletmek için tıkla... İsmi ve teması değişti. Axess Mobil’i güncellemeniz yeterli oluyor. Wilson Fisk dedi: Sinirimi bozan okunuşu var. Genişletmek için tıkla... Tüm ciddiyeti gitmiş gibi duruyor. Böyle bir uygulamada kredi kartım olduğuna inanamıyorum.
Dyrothbrk dedi: İsim değişikliği mi, yoksa yeni uygulama mı? Genişletmek için tıkla... İsmi ve teması değişti. Axess Mobil’i güncellemeniz yeterli oluyor. Wilson Fisk dedi: Sinirimi bozan okunuşu var. Genişletmek için tıkla... Tüm ciddiyeti gitmiş gibi duruyor. Böyle bir uygulamada kredi kartım olduğuna inanamıyorum.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 23 Nisan 2022 #5 Olmasa daha iyiydi. Gerçekten bu konuyu görmesem bu ne derdim.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 23 Nisan 2022 #6 Tim dedi: Axess Mobil'in yeni adı, Juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank'a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com Genişletmek için tıkla... Uygulamanın amacını değiştiriyorlar herhalde artık Akbank'a özel değil bütün kartlara ozel olacak sanırım.
Tim dedi: Axess Mobil'in yeni adı, Juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank'a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com Genişletmek için tıkla... Uygulamanın amacını değiştiriyorlar herhalde artık Akbank'a özel değil bütün kartlara ozel olacak sanırım.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 Bu ismi bulan insan muhtemelen bunun için maaş alıyor. Vay be!
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.629 Çözümler 24 23 Nisan 2022 #8 Ak Yatırımı birleştiremediler de gidip bu saçma çoklu ödeme fonksiyonunu eklemek için güncelleme mi getirmişler? Wilson Fisk dedi: Sinirimi bozan okunuşu var. Cüzdan diyemiyormuşum gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten Türkçe manası, cüzdan. Öyle okuyun ya da okumayın, gerek yok.
Ak Yatırımı birleştiremediler de gidip bu saçma çoklu ödeme fonksiyonunu eklemek için güncelleme mi getirmişler? Wilson Fisk dedi: Sinirimi bozan okunuşu var. Cüzdan diyemiyormuşum gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten Türkçe manası, cüzdan. Öyle okuyun ya da okumayın, gerek yok.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.983 Makaleler 4 Çözümler 20 23 Nisan 2022 #9 Tim dedi: Axess Mobil'in yeni adı, Juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank'a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com Genişletmek için tıkla... Golonya diye bir kolonya markası vardı hocam belki hala vardır ona benzemiş.
Tim dedi: Axess Mobil'in yeni adı, Juzdan oldu. Bu isim ile karşılaşırsanız Akbank'a ait olduğundan emin olabilirsiniz. Juzdan - Apps on Google Play Easy, fast and secure payment with the new generation payment platform Juzdan! play.google.com Genişletmek için tıkla... Golonya diye bir kolonya markası vardı hocam belki hala vardır ona benzemiş.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #10 Tim dedi: Tüm ciddiyeti gitmiş gibi duruyor. Böyle bir uygulamada kredi kartım olduğuna inanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğin mahalle esnafı kafası. Berberlerde çok var bunun örneği. Berkay4154 dedi: Zaten Türkçe manası, cüzdan. Öyle okuyun ya da okumayın, gerek yok. Genişletmek için tıkla... Artık manasında bile değilim, sanki cüzdan diyeceğim ama dilim dönmüyor gibi sinirimi bozuyor. Hiç ergonomik bir kelime değil ağızda oturuşunu sevmedim. Bu fiyata daha F/P ergonomik sözcükler var.
Tim dedi: Tüm ciddiyeti gitmiş gibi duruyor. Böyle bir uygulamada kredi kartım olduğuna inanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğin mahalle esnafı kafası. Berberlerde çok var bunun örneği. Berkay4154 dedi: Zaten Türkçe manası, cüzdan. Öyle okuyun ya da okumayın, gerek yok. Genişletmek için tıkla... Artık manasında bile değilim, sanki cüzdan diyeceğim ama dilim dönmüyor gibi sinirimi bozuyor. Hiç ergonomik bir kelime değil ağızda oturuşunu sevmedim. Bu fiyata daha F/P ergonomik sözcükler var.