Axess vs. Maximum vs Enpara Kredi Kartı

malcom21206

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Akbank, İş Bankası, Enpara kullanıyorum. Hangi bankadan kredi kartı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maximum ezer geçer, Axess yanında dandik kalır. Enpara'dah bahsetmiyorum bile. Aidatsız ayağına kartta en ufak bir özellik bile yok.

Akbank müşteri hizmetleri tarafında kötü, geçen taksit kampanyası var evet harcama yaptığınızda banka otomatik taksit yapıyor dediler. Ondan sonra harcamayı yaptık, ne ses var ne bölen. Akbank gerçekten rezil müşteri deneyimi veriyor. Bir müşteri temsilcisi bir kişiye hatalı işlem yaptırırsa sonu ne olur?

Enpara Havale/EFT dışında çok marifet yok.

Maximum kampanyaları dolu, sıkça taksit yapılabilen iyi bir kart. Ayrıca YapıKredi'ye bakın derim.

Ben puan kampanyaları için Maximum, taksit kampanyaları için Axess öneririm. Tek banka istiyorsanız Maximum önerimdir.
Katılıyorum. Çok harcama yapmayan biriyseniz ve sadece erteleme ya da taksit işimi görür diyosanız enpara’da yeterli olacaktır. Sonradan erteleme ve taksitlendirmesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…