Axitr Minecraft Serverı nasıldır?

• Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4.179
R

Redburne

Ziyaretçi
Minecraft serveri arıyordum. 4 slotu sadece 3₺ gibi komik bir fiyata satıyorlar. Daha önce alan oldu mu? Lag oluyor mu?

Ben kullandım o siteyi. Sunucuları çok kötü 4 arkadaş lagdan oynayamadık. Ücretsiz sunuculardan farkı yok. Ayrıca sabah kalktığımızda Save dosyası bozulmuş harita ortadan ikiye bölünmüş yarısı yeni yarısı eski gibi evler falan ortadan ikiye bölünmüştü yarısı yoktu. Bence kullanma.

Minecraft serveri arıyordum. 4 slotu sadece 3₺ gibi komik bir fiyata satıyorlar. Daha önce alan oldu mu? Lag oluyor mu?

Superonline kullanıyorsanız şimdilik serverı kendiniz açabilirsiniz.
Upload hızını yükselttiler. Türk Telekom veya diğer firmalar yapar mı yapmaz mı yakında belli olur.

Superonline kullanıyorsanız şimdilik serverı kendiniz açabilirsiniz.
Upload hızını yükselttiler. Türk Telekom veya diğer firmalar yapar mı yapmaz mı yakında belli olur.
Keşke yapsalar. Vodafone var. 0.8 upload ile 2 kişi oynayabiliyoruz ama 3. kişi girince atılıyor.
Aternos'u öğrenmeden önce o siteden server alacaktım. Hatta hesap falan da açmıştım hatırladığım kadarıyla.
Hocam 3 lirayı bile vermeye çekiniyoruz, o kadar fakiriz

Redburne, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…