Elektronik Axle 5700XT 6.900 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Evet, seri olarak oldukça eskidi ve güç olarak fazla güç çekiyor. Fakat bu fiyata bu performansı alabileceğiniz başka bir kart bulunmuyor. Frame Generation ile hala bir çok oyunu Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsınız. Güncel olarak eksikleri bulunuyor ama saf güçte 6600'den biraz daha güçlü.

Eksikleri: DX12 Ultimate (Ray Tracing), Mesh Shading.

Ek olarak: soğutması hakkında fikrim yok.

Kim ne yapsın bunu dostum Allah aşkına? Hem de sıfır. A750 al daha iyi. Bu bütçelerde 2. elden başka çare yok işin aslı.
Herkes ikinci ele yanaşmıyor ve Intel de uyumluluk problemleri gün gibi ortada. Kaldı ki 5700XT, A750'den oldukça güçlü bir kart. Bence alınabilir.

Herkes ikinci ele yanaşmıyor ve Intel de uyumluluk problemleri gün gibi ortada. Kaldı ki 5700XT, A750'den oldukça güçlü bir kart. Bence alınabilir.
Kanka ona bakarsan da 5 ve 6 serisinde driver problemleri yaşayanlar var hala. Özellikle 5 serisi zaten mimli. Benim fikrim alınmaz alınmamalı bu paraya.

Karta 10 saniye bakınca WattMan hatası aldım bunu indirim diye paylaşmanız bayağı komik.

RX 5700 XT, A750'den daha sorunsuz bir karttır büyük ihtimalle. Şu hurdayı önermekten vazgeçemediniz. @584297
Bir bilgisayarcı olarak söyleyim değil. Ufak güç dengesizliklerinde hâlâ siyah ekranlarla boğuşturuyor insanları. Ham performansı güzel (2060s-3060-a750-6650xt seviyesinde) fakat AMD'nin desteği keseceği ilk keseceği seri zaten rx 5xxx serisi, garantisi bitene kadar bile sürmeyebilir driver desteği. İlla alınmalı derseniz, 2. el mining çıkmaları hâlâ 3k ya bulunabiliyorken, 7k buna vermek pek akıl kârı değil. Ayrıca bunun çipininde mining gördüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Q1 2021 de üretimi muhtemelen (AMD niye kesin açıklama yapmıyor garip) durmuş bir çipin sıfır olarak elde tutulduğunu düşünmüyorum.

Kim ne yapsın bunu dostum Allah aşkına? Hem de sıfır. A750 al daha iyi. Bu bütçelerde 2. elden başka çare yok işin aslı.

Kral ikinci el konusunda sana katılıyorum (her yerde söyleme taşlıyorlar adamı :D) amma ve lakin A750 önerisine katılmıyorum millet zararına zararına satıyor şu an A750'leri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı