Axle GTX750 Ti i3-9100F sistem alınır mı?

Bütçe
4500

Enner Valencia

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC bu:

Bu fiyatlara APU sistemler oluyor genelde bunun hem işlemcisi hem ekran kartı APU sistemlerden daha güçlü. Anakart RAM 2666MHz desteği biraz şüphe verici. Sizce alınır mı?

Alınmaz diyorsanız 4500TL monitör dahil sistem önerebilirsiniz. 2.el parçalar olabilir. GTX 1050 veya RX 560 gücünde olursa iyi olur. GTX 960 gücünde de olabilir. Ekran kartı sorunu devam ettiği için ancak bu şekilde söyleyebiliyorum.

Arkadaşlar PC bu:

Bu fiyatlara APU sistemler oluyor genelde bunun hem işlemcisi hem ekran kartı APU sistemlerden daha güçlü. Anakart RAM 2666MHz desteği biraz şüphe verici. Sizce alınır mı?

Alınmaz diyorsanız 4500TL monitör dahil sistem önerebilirsiniz. 2.el parçalar olabilir. GTX 1050 veya RX 560 gücünde olursa iyi olur. GTX 960 gücünde de olabilir. Ekran kartı sorunu devam ettiği için ancak bu şekilde söyleyebiliyorum.

Aquarius ACR 3A-K | Game Garaj
Bu varken alınmaz 1050 Ti var içinde monitör'de ayarlarsanız efsane olur.

Evet güzelmiş ama 1200 AF ile 9300F arasında çok fark var mesela ileride GTX 1660 tarzı bir kart takmak istediğim zaman bu işlemci yetersiz kalmaz mı?

Hayır çok büyük fark yok 2side 4 Core 4 thread işlemci tek çekirdekte i3 biraz daha iyi sadece yani ömürleri aynı olacaktır. Ayrıca AM4 anakarta ileride R5 3500X gibi bir işlemci takarsanız oyun performansı çok fazla artacaktır.

Hayır çok büyük fark yok 2side 4 Core 4 thread işlemci tek çekirdekte i3 biraz daha iyi sadece yani ömürleri aynı olacaktır. Ayrıca AM4 anakarta ileride R5 3500X gibi bir işlemci takarsanız oyun performansı çok fazla artacaktır.

Emin misin dostum :) . Bariz şekilde 9100F tekli ve çoklu çekirdekte her türlü önde. ama 750Ti ile 1050Ti arasında %68 fark var bu da az değil tabi ki.

edit: 1200 ile 1200 AF arasında ne kadar fark var? ondan kaynaklı olabilir bu kıyaslama.

R3 1200 AF model bu sistem o site yasaklı linki silin bence ban yemeden yenilenmiş daha güçlü yani aynı sayılır o attığın site yanlış bilgi veriyor.
Teşekkürler uyarın için dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan baktığımız zaman da 9100F önde. Ama dediğin gibi 1050Ti fırsatını kaçırmamak lazım gibi.

Teşekkürler uyarın için dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan baktığımız zaman da 9100F önde. Ama dediğin gibi 1050 Ti fırsatını kaçırmamak lazım gibi.

Ekran kartının olmadığı dönemde o sistemi kaçırmayın bence indirimde şu an 23 Nisan özel bir indirim vardı bitmeden alın bence.

Kardeşim öğlen buraya mesaj bırak çok güzel bir sistem yapacağım 2. el monitör dahil vs. vs. Paylaşacağım sistemi bekle bir şey alma.
Anakart 300.
RAM 250 (8 GB 300MHz şimdilik sonra 8 eklersin)
İşlemci 800.
Ekran kartı 1500-2000
Kasa-PSU 600.
1TB HDD 150.
1920x1080 HDMI monitör 500.

Ekran kartı 1500 ve 2000 2 seçenek tercihine göre,
1500 seçsen dahi GTA 5 1920x1080 en yüksek ayarlar 60FPS oynayacaksın örnek vermek gerekirse.
Biraz pazarlık da yapılarak 100-200-300 düşürülebilir toplamda.
Arkadaşlar PC bu:

Burada mısın?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı