Axle marka RTX 3070 ekran kartı nasıldır?

Axle marka ve sıfır 3070, hmm... Fena kazıklamışlar bi' his var içimde, kaça aldın?

Kartın performansını veya markasını değil de ödediğin parayı ele almalısın her şeyin öncesinde. Kazık denilebilecek fiyatın üstünden aldıysan, kart da henüz eline ulaşmadıysa bir an önce siparişi iptal etmeye çalış.

Axle marka ve sıfır 3070, hmm... Fena kazıklamışlar bi' his var içimde, kaça aldın?

Kartın performansını veya markasını değil de ödediğin parayı ele almalısın her şeyin öncesinde. Kazık denilebilecek fiyatın üstünden aldıysan, kart da henüz eline ulaşmadıysa bir an önce siparişi iptal etmeye çalış.

Hocam hazır sistem olarak Ryzen 5600 ve RTX 3070 26 bin TL idi. Ben işlemciyi 5700 X yaptım belleği arttırdım. Soğutma fanları eklettim. Anlayacağın bayağı bir oynadım. 32'ye aldım.

AXLE RTX 3070 AX-RTX3070/8GD6P6IP3 8 GB GDDR6 256bit Gaming (oyuncu) ekran kartı. 15 bin TL hocam hazır sistem kasa olarak 26 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine hayırlı olsun da pahalıya almışsın be. Eline ulaştı mı sistem? Ulaştıysa bile iade edip yenisini almakla falan uğraşırım dersen öyle yap derim, iyi olur.

Yine hayırlı olsun da pahalıya almışsın be. Eline ulaştı mı sistem? Ulaştıysa bile iade edip yenisini almakla falan uğraşırım dersen öyle yap derim, iyi olur.

Hocam bu fiyat bandında AMD ekran kartları vardı veya 4060'lı sistemler. Reflex teknolojisinden dolayı RTX aldım. 4060 ise her forumda kötülenmişti, bulasmak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı