Axle RX580 8 GB alınır mı?

İkinci el sistemlere yönelmek veya para biriktirip adam gibi bir sistem almaktan başka çare yok bu paralara.

Bütçe çıkıyorsa öneririm, yoksa ikinci ele yönelin.

@ardacanci bu hocamın verdiği sisteme bakabilirsiniz vereceğin o paraya bence deymez 13 Bin TL ikinci el yönelin hocam.

Bütçe çıkarırsam 3-4 ay sonra alabileceğim artık beklemek istiyorum oynadğım oyunlar adam akıllı sistem istemiyor CS 2, Valorant ve Fortnite oynayacağım ikinci el almak istemiyorum daha önce ikinci elde başıma kötü şeyler geldi. Bu ikisi arasında hangisi daha mantıklı sizce? 1

@Zhyreox

Reis adam ikinci el alamam diyor, yoksa ben de bilirim her mesajımda ikinci el al demeyi.

İkinci el almak istesem ona bakabilirdim fakat benim size sormak istediğim axle RX 580 mi Zotac GTX 1650 mi bunu sormak istiyorum bu iki sistemden birini alıp ileride ekran kartını değiştirebilirim.

@Zhyreox

Reis adam ikinci el alamam diyor, yoksa ben debilirim her mesajımda ikinci el al demeyi.

Hocam adam sistemdeki kart nasıl diye soruyor siz direkt kartın 2 katı fiyatında kart öneriyorsunuz adamın zaten paylaştığı kasa 13K civarında sizin attığınız kart zaten 8K adam hazır sistem alacak belli ki ona göre yorum yapalım.

İkinci el almak istesem ona bakabilirdim fakat benim size sormak istediğim axle RX 580 mi Zotac GTX 1650 mi bunu sormak istiyorum bu iki sistemden birini alıp ileride ekran kartını değiştirebilirim.
Şu anki durumunuza göre RX 580 sistemi almanız daha mantıklı. GTX 1650'den daha iyi bir kart.

Sormak istedeğim tek şey Axle RX 580 8 GB Mi Zotac GTX 1650 AMP 4 GB Mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…