Merhaba, axolotl bakmak istiyorum ama bilgi sahibi değilim ve ne kadar büyük akvaryum almam gerektiğini bilmiyorum. Ne almam gerekiyorsa hepsini söyleyebilir misiniz?
Merhaba, axolotl bakmak istiyorum ama bilgi sahibi değilim ve ne kadar büyük akvaryum almam gerektiğini bilmiyorum. Ne almam gerekiyorsa hepsini söyleyebilir misiniz?
Tanıdığım vardı yabancı kaynaklardan bakardı, dediğine göre minumum 110-120 litre. Fakat Türkçe sitelerde örneğin atakan petshop vs 80 litre demiş, ama almışken bence minumum 110 litre falan olmalı. Çünkü bildiğim kadarıyla amonyak çok olduğundan suyu hızlı zehirler.
In this guide, we will give you the basics of everything you need to know about raising an axolotl, including setting up an aquarium, performing water changes, feeding your axolotl, and more. Read on to learn all about raising your very own axolotl!
Axolotl, su semenderi türüdür. Meksika Yürüyen Balığı olarak da bilinir. Sevimli olmasının yanı sıra uzuv yenilemesiyle bilinen bir türdür. Axolotl bakımı...