mehmetgulsen Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #1 Sitelerinden PS Vita Konsol - SONY PS VİTA WİFİ 3G SIFIR SONY EURASİA GARANTİLİ EN UCUZ FİYAT KAMPANYA, ürününü almak istiyorum. 2 yıl garanti ve Sıfır ürün olduğunu söylüyorlar. Sizce güvenilir midir ? Siteden ürün alanlar yardım olabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2018
Sitelerinden PS Vita Konsol - SONY PS VİTA WİFİ 3G SIFIR SONY EURASİA GARANTİLİ EN UCUZ FİYAT KAMPANYA, ürününü almak istiyorum. 2 yıl garanti ve Sıfır ürün olduğunu söylüyorlar. Sizce güvenilir midir ? Siteden ürün alanlar yardım olabilir mi ?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Aralık 2018 #2 Silinen üye dedi: Sitelerinden PS Vita Konsol - SONY PS VİTA WİFİ 3G SIFIR SONY EURASİA GARANTİLİ EN UCUZ FİYAT KAMPANYA, ürününü almak istiyorum. 2 yıl garanti ve Sıfır ürün olduğunu söylüyorlar. Sizce güvenilir midir ? Siteden ürün alanlar yardım olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenilir değil önermem.
Silinen üye dedi: Sitelerinden PS Vita Konsol - SONY PS VİTA WİFİ 3G SIFIR SONY EURASİA GARANTİLİ EN UCUZ FİYAT KAMPANYA, ürününü almak istiyorum. 2 yıl garanti ve Sıfır ürün olduğunu söylüyorlar. Sizce güvenilir midir ? Siteden ürün alanlar yardım olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenilir değil önermem.
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #3 N11'de mağazaları var satın alacaksanız bu tarz güvenli alışveriş olanağı olan sitelerden alışveriş yapın. Eğer ürün yoksa iletişime geçip n11 veya gittigidiyor gibi mağazalara ürünlerini koymaları taktirde alışverişi gerçekleştireceğinizi söyleyin. ayteknoloji - n11.com
N11'de mağazaları var satın alacaksanız bu tarz güvenli alışveriş olanağı olan sitelerden alışveriş yapın. Eğer ürün yoksa iletişime geçip n11 veya gittigidiyor gibi mağazalara ürünlerini koymaları taktirde alışverişi gerçekleştireceğinizi söyleyin. ayteknoloji - n11.com