DaftPunk Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Ayağıma bugün çivi girdi biraz şişti ve üstüne basarkende biraz acıyor tetanos aşım var batikon ve oksijenli su ile temizledik başka bir şey yapmak gerekiyor mu?
Ayağıma bugün çivi girdi biraz şişti ve üstüne basarkende biraz acıyor tetanos aşım var batikon ve oksijenli su ile temizledik başka bir şey yapmak gerekiyor mu?
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 2 Temmuz 2022 #2 Hastaneye git.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 2 Temmuz 2022 #3 Çorap giyme ayağını temiz tut her yere basma çorap giyersen yarayı sürekli zedeler acıtır büyük ihtimal.
Çorap giyme ayağını temiz tut her yere basma çorap giyersen yarayı sürekli zedeler acıtır büyük ihtimal.
DaftPunk Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 sasi dedi: Çorap giyme ayağını temiz tut her yere basma çorap giyersen yarayı sürekli zedeler acıtır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... 1 saate bir batikon ve oksijenli su ile temizliyorum.
sasi dedi: Çorap giyme ayağını temiz tut her yere basma çorap giyersen yarayı sürekli zedeler acıtır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... 1 saate bir batikon ve oksijenli su ile temizliyorum.
B BİG BOSS 16 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #5 DaftPunk dedi: 1 saate bir batikon ve oksijenli su ile temizliyorum. Genişletmek için tıkla... Hastaneye git aşı yapmaları gerekebilir.
DaftPunk dedi: 1 saate bir batikon ve oksijenli su ile temizliyorum. Genişletmek için tıkla... Hastaneye git aşı yapmaları gerekebilir.
DaftPunk Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #6 BİG BOSS 16 dedi: Hastaneye git aşı yapmaları gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten aşı oldum 3 yıl önce tetanos ömrü 5 yıl her 5 yılda bir tekrarlanması gerek.
BİG BOSS 16 dedi: Hastaneye git aşı yapmaları gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten aşı oldum 3 yıl önce tetanos ömrü 5 yıl her 5 yılda bir tekrarlanması gerek.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #7 Hastaneye git onlar pansuman falan yapsın. Duruma göre yeniden aşı vursunlar en azından kafan rahat olur.
Hastaneye git onlar pansuman falan yapsın. Duruma göre yeniden aşı vursunlar en azından kafan rahat olur.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #8 Siyahlık, uyuşma olursa direk hastaneye git. Çok derine girdiyse şimdiden gidin. Fakat ucundan felan girdiyse bence çok korkulacak bir şey olmaz.
Siyahlık, uyuşma olursa direk hastaneye git. Çok derine girdiyse şimdiden gidin. Fakat ucundan felan girdiyse bence çok korkulacak bir şey olmaz.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 2 Temmuz 2022 #9 Hastaneye gidin. Ben zaten aşılıyım diye riske girmeyin.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #10 Abdullah_AKD dedi: Siyahlık, uyuşma olursa direk hastaneye git. Çok derine girdiyse şimdiden gidin. Fakat ucundan felan girdiyse bence çok korkulacak bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Ucunu geç, toprak bir yere dahi düşüp hafif sıyrık alsan tetanoz olma ihtimalin var. Aşın varsa kafan rahat oluyor.
Abdullah_AKD dedi: Siyahlık, uyuşma olursa direk hastaneye git. Çok derine girdiyse şimdiden gidin. Fakat ucundan felan girdiyse bence çok korkulacak bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Ucunu geç, toprak bir yere dahi düşüp hafif sıyrık alsan tetanoz olma ihtimalin var. Aşın varsa kafan rahat oluyor.