B BİG BOSS 16 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #11 DaftPunk dedi: Zaten aşı oldum 3 yıl önce tetanos ömrü 5 yıl her 5 yılda bir tekrarlanması gerek. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz.
DaftPunk dedi: Zaten aşı oldum 3 yıl önce tetanos ömrü 5 yıl her 5 yılda bir tekrarlanması gerek. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz.
DaftPunk Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #12 Abdullah_AKD dedi: Siyahlık, uyuşma olursa direk hastaneye git. Çok derine girdiyse şimdiden gidin. Fakat ucundan falan girdiyse bence çok korkulacak bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Fark edilmeyecek derecede morardı o kadar oda girdiği için uyuşma yok sadece ben başta yara bandı tutmaz diye bantladımda o biraz acıttı ayağımı o kadar.
Abdullah_AKD dedi: Siyahlık, uyuşma olursa direk hastaneye git. Çok derine girdiyse şimdiden gidin. Fakat ucundan falan girdiyse bence çok korkulacak bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Fark edilmeyecek derecede morardı o kadar oda girdiği için uyuşma yok sadece ben başta yara bandı tutmaz diye bantladımda o biraz acıttı ayağımı o kadar.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 2 Temmuz 2022 #13 BİG BOSS 16 dedi: Hastaneye git aşı yapmaları gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten aşısı var hocam.
BİG BOSS 16 dedi: Hastaneye git aşı yapmaları gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten aşısı var hocam.
A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 3 Temmuz 2022 #14 Yaralanma bölgesi temiz değilse aşının olmasının bir önemi olmadan tekrar aşılama yapabiliyorlar. ZerefDragneel dedi: Zaten aşısı var hocam. Genişletmek için tıkla...
Yaralanma bölgesi temiz değilse aşının olmasının bir önemi olmadan tekrar aşılama yapabiliyorlar. ZerefDragneel dedi: Zaten aşısı var hocam. Genişletmek için tıkla...
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #15 Azygos1 dedi: Yaralanma bölgesi temiz değilse aşının olmasının bir önemi olmadan tekrar aşılama yapabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Sürekli olarak batikon ve oksijenli su ile temiz tutuyoruz şu anlık neredeyse gecti tam ortasina basarken acıyor sadece.
Azygos1 dedi: Yaralanma bölgesi temiz değilse aşının olmasının bir önemi olmadan tekrar aşılama yapabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Sürekli olarak batikon ve oksijenli su ile temiz tutuyoruz şu anlık neredeyse gecti tam ortasina basarken acıyor sadece.