Yeni aldığım 5800x3d işlemciyi denemek için taktım kullandım ve Sonradan macunu çok sürdüğümü ve cpu nun ısındığını fark ettim Cinebench'te 83 dereceyi görüyordu macunu temizleyip tekrar daha az miktarda süreyim dedim ve sonuç bu. ayağı/pin görseldekinden çok daha fazla yamuldu bu düzeltillmiş hali Bu sorun olur mu yerine oturmuş mudur?
Sonradan çok sürdüğümü ve ısındığını fark ettim Cinebench'te 83 dereceyi görüyordu macunu temizleyip tekrar daha az miktarda süreyim dedim ve sonuç bu. Bir ayağı görseldekinden çok daha fazla yamuldu bu düzeltillmiş hali Bu sorun olur mu yerine oturmuş mudur?
Kopartmadan düzeltebildiğin kadar düzelt. Slota taktığında düzelecek zaten. Çalışırsa sorun olmaz. Dikkat et her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin.
Kopartmadan düzeltebildiğin kadar düzelt. Slota taktığında düzelecek zaten. Çalışırsa sorun olmaz. Dikkat et her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin.
Vallahi çok korktum şu an sorunsuz çalışıyor teşekkürler
Buradan bütün acemilere sesleniyorum termal macun değişecekseniz pompayı/bloğu yavaş çekin benim yaptığım gibi hayvani bir şekilde çekerseniz elinizde kalabilir