Ayağı yamulan işlemciyi düzeltip kullanmak mümkün mü?

ColonelTortoise

Hectopat
Yeni aldığım 5800x3d işlemciyi denemek için taktım kullandım ve Sonradan macunu çok sürdüğümü ve cpu nun ısındığını fark ettim Cinebench'te 83 dereceyi görüyordu macunu temizleyip tekrar daha az miktarda süreyim dedim ve sonuç bu. ayağı/pin görseldekinden çok daha fazla yamuldu bu düzeltillmiş hali Bu sorun olur mu yerine oturmuş mudur?

Son düzenleme:
Kopartmadan düzeltebildiğin kadar düzelt. Slota taktığında düzelecek zaten. Çalışırsa sorun olmaz. Dikkat et her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin.

Kopartmadan düzeltebildiğin kadar düzelt. Slota taktığında düzelecek zaten. Çalışırsa sorun olmaz. Dikkat et her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin.

Çalıştı ama tekrar çıkarıp baktığımda düzelmemişti hâlâ yamuktu temas ediyor mudur? Performans a etkisi olur mu?

Kopmasından iyidir, sorun çıkana kadar kullanmaya devam edin ki çıkacağını zannetmiyorum.

Vallahi çok korktum şu an sorunsuz çalışıyor teşekkürler
Buradan bütün acemilere sesleniyorum termal macun değişecekseniz pompayı/bloğu yavaş çekin benim yaptığım gibi hayvani bir şekilde çekerseniz elinizde kalabilir

bu alet baya ısınıyor ve ısındıkça güç düşürüyor ben bunu nasıl soğutacam 240lık sıvı soğutma var ama ya yetmiyor yada macun eksik kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…