KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Dün ısınmadan çok fazla futbol oynadığım için ayağım kasınca çok ağrıyor. Akşam maçım var. Ne yaparsam geçirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Merhaba. Dün ısınmadan çok fazla futbol oynadığım için ayağım kasınca çok ağrıyor. Akşam maçım var. Ne yaparsam geçirebilirim?
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Mayıs 2025 #2 KaanGvn dedi: Merhaba. Dün ısınmadan çok fazla futbol oynadığım için ayağım kasınca çok ağrıyor. Akşam maçım var. Ne yaparsam geçirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kas gevşetici jel sürüp ağrı kesici iç. Eğer oynatınca da ağrıma varsa sakatlamışsındır kendini. Oynama bugün futbol.
KaanGvn dedi: Merhaba. Dün ısınmadan çok fazla futbol oynadığım için ayağım kasınca çok ağrıyor. Akşam maçım var. Ne yaparsam geçirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kas gevşetici jel sürüp ağrı kesici iç. Eğer oynatınca da ağrıma varsa sakatlamışsındır kendini. Oynama bugün futbol.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 25 Mayıs 2025 #3 KaanGvn dedi: Merhaba. Dün ısınmadan çok fazla futbol oynadığım için ayağım kasınca çok ağrıyor. Akşam maçım var. Ne yaparsam geçirebilirim? Genişletmek için tıkla... Buz falan koy ben bir ara öyle yaptım ne yalan söyleyeyim maçta ağırdı ama sonra açıldım.
KaanGvn dedi: Merhaba. Dün ısınmadan çok fazla futbol oynadığım için ayağım kasınca çok ağrıyor. Akşam maçım var. Ne yaparsam geçirebilirim? Genişletmek için tıkla... Buz falan koy ben bir ara öyle yaptım ne yalan söyleyeyim maçta ağırdı ama sonra açıldım.