AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Mart 2021 #11 Shuichi Tatsuo dedi: Tamam rahatlığı var ancak daha da işkence haline geliyor zamanla. Geçen gece iltihapı temizlemeye kalkıştım acıdan kıvrandım temizleyeceğim derken. Kestikçe daha da batmaya başlıyor ileriki süreçte. En sonunda da ameliyata dayanır olay. Genişletmek için tıkla... O durumdan haberim yoktu.
Shuichi Tatsuo dedi: Tamam rahatlığı var ancak daha da işkence haline geliyor zamanla. Geçen gece iltihapı temizlemeye kalkıştım acıdan kıvrandım temizleyeceğim derken. Kestikçe daha da batmaya başlıyor ileriki süreçte. En sonunda da ameliyata dayanır olay. Genişletmek için tıkla... O durumdan haberim yoktu.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 9 Mart 2021 #12 Tırnak mantarı başlangıcı. Eczaneye git söyle, onlar gereken merhem veya neyse verir.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 9 Mart 2021 #13 batuhan_n dedi: Hocam bugün yeşil bir sıvı çıktı oradan. Az da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Plastik cerrahiye gidin. Önce 2 hafta antibiyotik + batikon ve serum fizyolojik karışımı ile ayak banyosu yaptırıyorlar oradaki iltihap geçsin diye. İltihap geçtikten sonra eğer tırnak hala batma eğilimindeyse bir kısmını kesiyorlar.
batuhan_n dedi: Hocam bugün yeşil bir sıvı çıktı oradan. Az da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Plastik cerrahiye gidin. Önce 2 hafta antibiyotik + batikon ve serum fizyolojik karışımı ile ayak banyosu yaptırıyorlar oradaki iltihap geçsin diye. İltihap geçtikten sonra eğer tırnak hala batma eğilimindeyse bir kısmını kesiyorlar.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #14 batuhan_n dedi: Dün tırnağım batmaya başladı. Acıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Konuyu horlatıyorum ama hocam son durum ne nasıl bir süreç yaşadınız
batuhan_n dedi: Dün tırnağım batmaya başladı. Acıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Konuyu horlatıyorum ama hocam son durum ne nasıl bir süreç yaşadınız