Rainxyy Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Sabah şut antrenmanı yapıyordum her şey normal gidiyordu fakat eve geldiğimde ayak bileğim bildiğiniz felç gibi yukarı hareket etmemeye başladı, sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
Sabah şut antrenmanı yapıyordum her şey normal gidiyordu fakat eve geldiğimde ayak bileğim bildiğiniz felç gibi yukarı hareket etmemeye başladı, sebebi nedir?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Çok yormuşsundur kası, çok oynadığım zaman bana da oluyordu. Geçer yarına kadar.
Rainxyy Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 Pluxy01 dedi: Çok yormuşsundur kası, çok oynadığım zaman bana da oluyordu. Geçer yarına kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim.
Pluxy01 dedi: Çok yormuşsundur kası, çok oynadığım zaman bana da oluyordu. Geçer yarına kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim.