Ayak bileğinde tıkırtı neden olur?

594123

Decapat
Hesabı sırf bu sorun için açtım, umarım yardımcı olursunuz. Ben asker çocuğuyum ve Kıbrıs'tan Tekirdağ'a taşındım. Fakat Kıbrıs'ta futbol oynadığım için ayağımın incinmiş olabileceğini düşünüyorum. Ne zaman sağ ayağımı oynatsam, bilek kısmında bir tıkırtı oluyor ama diğer ayağımda olmuyor. Çok kafama taktım çok rahatsız edici bir sorun, umarım yardım edersiniz.

Ayak burkulmalarında bu olabiliyor, eğer ağrısı varsa daha ciddi bir durum söz konusu olabilir ama öyle bir şey belirtmemişsiniz. Kendi kendine düzelip sonra çıkık tekrarlayabilir. Eğer çok takıyorsanız hastaneye başvurabilirsiniz.

Ayak burkulmalarında bu olabiliyor, eğer ağrısı varsa daha ciddi bir durum söz konusu olabilir ama öyle bir şey belirtmemişsiniz. Kendi kendine düzelip sonra çıkık tekrarlayabilir. Eğer çok takıyorsanız hastaneye başvurabilirsiniz.

Hayır, ağrı yok. Kendi kendine düzelmesi pek olası değil gibi çünkü Kıbrıs'ta (yaklaşık 1.5 yıl) hafiften başladı ve şimdi çok fazla hissediyorum. Ortopedi randevusu almıştım zaten, ama en azından bi' çözüm yolu varsa diye yazmak istedim.

Hocam durum ne oldu bende de var sol bılegımı buktugum her zaman o ses gelıyor sagdada var fakat sola gore az agrı konusuna gelırsekte cok fazla cıtlatırsam oluyor gıbı.

Hocam durum ne oldu bende de var sol bılegımı buktugum her zaman o ses gelıyor sagdada var fakat sola gore az agrı konusuna gelırsekte cok fazla cıtlatırsam oluyor gıbı.
Hala aynı sıkıntı var ama fazla sıkıntı etmiyorum. Doktor bana bir hareket gösterdi 6 ay boyunca yaptım fakat sonuç alamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı