Y yzyy Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Doktora gittim düz taban değilsin dedi ama kaç derece olduğunu merak ediyorum. Dosya Ekleri teletip_1751559211211.png 1,2 MB · Görüntüleme: 69 teletip_1751559207690.png 1,1 MB · Görüntüleme: 60
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Yer Taverna 3 Temmuz 2025 #2 yzyy dedi: Doktora gittim düz taban değilsin dedi ama kaç derece olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kürek gibi ayak nasıl değil dedi.
yzyy dedi: Doktora gittim düz taban değilsin dedi ama kaç derece olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kürek gibi ayak nasıl değil dedi.
Y yzyy Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 bilmiyorum gittim röntgen çekindim değilsin dedi
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Yer Taverna 3 Temmuz 2025 #4 yzyy dedi: Bilmiyorum gittim röntgen çekindim değilsin dedi. Genişletmek için tıkla... Filmden bakınca tamamen düz gözüküyor filmdeki gibi mi ayağınız?
yzyy dedi: Bilmiyorum gittim röntgen çekindim değilsin dedi. Genişletmek için tıkla... Filmden bakınca tamamen düz gözüküyor filmdeki gibi mi ayağınız?
Y yzyy Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 eğer ayağımın boşluğuna bakıyosanız oradan anlaşılmaz çünkü röntgen ayağımın iç tarafından çekilmedi ayak içi değil ayak dışından çekildi
eğer ayağımın boşluğuna bakıyosanız oradan anlaşılmaz çünkü röntgen ayağımın iç tarafından çekilmedi ayak içi değil ayak dışından çekildi
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Yer Taverna 3 Temmuz 2025 #6 yzyy dedi: eğer ayağımın boşluğuna bakıyosanız oradan anlaşılmaz çünkü röntgen ayağımın iç tarafından çekilmedi ayak içi değil ayak dışından çekildi Genişletmek için tıkla... Hocam biraz dikkatlı baktımda sol ayak baya yere yakın sağ ayak o kadar değil.
yzyy dedi: eğer ayağımın boşluğuna bakıyosanız oradan anlaşılmaz çünkü röntgen ayağımın iç tarafından çekilmedi ayak içi değil ayak dışından çekildi Genişletmek için tıkla... Hocam biraz dikkatlı baktımda sol ayak baya yere yakın sağ ayak o kadar değil.
Y yzyy Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #7 10 derece üstümüdür peki
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Yer Taverna 3 Temmuz 2025 #8 yzyy dedi: 10 derece üstü müdür peki. Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum hocam isterseniz bir yapay zekaya sorun tahmini bir değer verebilir ama doktora gidin randevu almadan onun dediğin önemli.
yzyy dedi: 10 derece üstü müdür peki. Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum hocam isterseniz bir yapay zekaya sorun tahmini bir değer verebilir ama doktora gidin randevu almadan onun dediğin önemli.
Y yzyy Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #9 yapay zeka daha ölçecek kıvama gelememiş hocam çok denedimde hata verip duruyo yinede teşekkürler