Ayak kokusu nasıl geçer?

10 yaşında yeğenimin spor ayakkabısı (kinetix) zamanla çok kötü kokmaya başlamıştı, atmışlardı.Spor ayakkabılar genel de kokar ama bazıları felaket...
Ayağın da önceden koku yoksa bu olaydan sonra olduysa nemlendiği için mantar vs yapmış olabilir...Belli bi zaman sonra geçmezse Cildiye git...
Arkadaşımdan biliyorum KINA kesin çözüm! görüntü kötü olsa da, çorapla kamufle sorun olmaz..
Geçmiş olsun..

10 yaşında yeğenimin spor ayakkabısı (kinetix) zamanla çok kötü kokmaya başlamıştı, atmışlardı.Spor ayakkabılar genel de kokar ama bazıları felaket...
Ayağın da önceden koku yoksa bu olaydan sonra olduysa nemlendiği için mantar vs yapmış olabilir...Belli bi zaman sonra geçmezse Cildiye git...
Arkadaşımdan biliyorum KINA kesin çözüm! görüntü kötü olsa da, çorapla kamufle sorun olmaz..
Geçmiş olsun..
Bende onu düşündüm normalde ayağımda asla koku olmaz ki ben zaten 2 en fazla 3 günde bir duş alan birisiyim. Kınayı yarın deneyeceğim sanırım aktarlarda olur eğer çözmezse kına geçince cildiye bu sürede yeni ayakkabımın içine karbonat ile kokuyu silmeyi deneyeceğim.

O kurtarmaz be ben ciddiyim süremde kısıtlı şaka sırası değil.

Deneyeceğim kınayı yarın inşallah çözülür olmazsa bor oksit alacağım.

Ayakkabı kokuyordu ayağımda bir şey yoktu öyle giymişim şuan ayakkabı kokmuyor ayak kokuyor yani sorun ayak.

Yeşil kına mı yoksa hint kınası mı hocam)?
Yeşil kına hocam ama sana bahsettiğim formulu mutlaka uygula ayakta koku varsa eger doktordan ögrenmiştim koku yapan herşey ayak mantarına sebebiyetmiş .
Çok merak ettim hocam, kız istemeye giderken nasıl kokuyu çözdünüz?
Hocam hiç unutmam en az 6 corap giydim her çorap giyişimde parfüm sıktım ama sonradan ögrendim ki ayak mantarını bu sayede daha fazla azdırmışım :D

Arkadaşlar peki şimdi randevu alacağım hastaneden yarın için cildiyeye randevu yok covid başladığından bu yana cildiye yerine hangi bölümden alabilirim deneyimi olan ya da bilen?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı