espere Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 508 Yer İstanbul 28 Mayıs 2025 #21 Orhan91 dedi: Genetikten Bilgisayardan da çekemeyeğime göre. Eki Görüntüle 2500405 Varmış PC'de hocam. Genişletmek için tıkla... 1.95 boyundayım ben 47 numara giyiyorum. 13 yaşında 49 numara ayak çok şaşırtıcı geldi. İlerleyen zamanlarda ayakkabı bulabilirsiniz umarım .
Orhan91 dedi: Genetikten Bilgisayardan da çekemeyeğime göre. Eki Görüntüle 2500405 Varmış PC'de hocam. Genişletmek için tıkla... 1.95 boyundayım ben 47 numara giyiyorum. 13 yaşında 49 numara ayak çok şaşırtıcı geldi. İlerleyen zamanlarda ayakkabı bulabilirsiniz umarım .
K kullanıcı bulut Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #22 LEGEND.35 dedi: Normalde 45 giyiyorum ama normal dar veya geniş kalıbına göre arada 44 de oluyor. Normal boyutta 45 giyiyorum. Bunu nasıl 46-47 yaparım? Genişletmek için tıkla... Atayım, attıkca buyur sanırım Benım de 47 kurek gıbı, cırkın. Gerek yok pek. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
LEGEND.35 dedi: Normalde 45 giyiyorum ama normal dar veya geniş kalıbına göre arada 44 de oluyor. Normal boyutta 45 giyiyorum. Bunu nasıl 46-47 yaparım? Genişletmek için tıkla... Atayım, attıkca buyur sanırım Benım de 47 kurek gıbı, cırkın. Gerek yok pek.
Orhan91 Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #23 espere dedi: 1.95 boyundayım ben 47 numara giyiyorum. 13 yaşında 49 numara ayak çok şaşırtıcı geldi. İlerleyen zamanlarda ayakkabı bulabilirsiniz umarım . Genişletmek için tıkla... Yok ya gene buluyorum, çok sıkıntı olmuyor. Özellikle Nike'ın bayağı büyük numaraları var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
espere dedi: 1.95 boyundayım ben 47 numara giyiyorum. 13 yaşında 49 numara ayak çok şaşırtıcı geldi. İlerleyen zamanlarda ayakkabı bulabilirsiniz umarım . Genişletmek için tıkla... Yok ya gene buluyorum, çok sıkıntı olmuyor. Özellikle Nike'ın bayağı büyük numaraları var.
espere Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 508 Yer İstanbul 28 Mayıs 2025 #24 Orhan91 dedi: Yok ya gene buluyorum, çok sıkıntı olmuyor. Özellikle Nike'ın bayağı büyük numaraları var. Genişletmek için tıkla... Nike'ın ayakkabıları 49 - 49,5 numaraya kadar genelde. İlerleyen zamanlarda daha büyürse bulamayıp özel yaptırmanız gerekmesi muhtemel.
Orhan91 dedi: Yok ya gene buluyorum, çok sıkıntı olmuyor. Özellikle Nike'ın bayağı büyük numaraları var. Genişletmek için tıkla... Nike'ın ayakkabıları 49 - 49,5 numaraya kadar genelde. İlerleyen zamanlarda daha büyürse bulamayıp özel yaptırmanız gerekmesi muhtemel.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Mayıs 2025 #25 espere dedi: Nike'ın ayakkabıları 49 - 49,5 numaraya kadar genelde. İlerleyen zamanlarda daha büyürse bulamayıp özel yaptırmanız gerekmesi muhtemel. Genişletmek için tıkla... Ben Foça'da yaşıyorum. Ayakkabıya gerek yok. Her yer kum zaten. Herkes çıplak ayak ile dolaşıyor.
espere dedi: Nike'ın ayakkabıları 49 - 49,5 numaraya kadar genelde. İlerleyen zamanlarda daha büyürse bulamayıp özel yaptırmanız gerekmesi muhtemel. Genişletmek için tıkla... Ben Foça'da yaşıyorum. Ayakkabıya gerek yok. Her yer kum zaten. Herkes çıplak ayak ile dolaşıyor.
Orhan91 Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #26 espere dedi: Nike'ın ayakkabıları 49 - 49,5 numaraya kadar genelde. İlerleyen zamanlarda daha büyürse bulamayıp özel yaptırmanız gerekmesi muhtemel. Genişletmek için tıkla... Umarım büyümez. Boyum 184, boya bağlı mı ayak bilmiyorum ama boyla beraber büyümüyorsa iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
espere dedi: Nike'ın ayakkabıları 49 - 49,5 numaraya kadar genelde. İlerleyen zamanlarda daha büyürse bulamayıp özel yaptırmanız gerekmesi muhtemel. Genişletmek için tıkla... Umarım büyümez. Boyum 184, boya bağlı mı ayak bilmiyorum ama boyla beraber büyümüyorsa iyi.
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #27 Orhan91 dedi: Genetikten Bilgisayardan da çekemeyeğime göre. Eki Görüntüle 2500405 Varmış PC'de hocam. Genişletmek için tıkla... Fırıncı küreği mübarek.
Orhan91 dedi: Genetikten Bilgisayardan da çekemeyeğime göre. Eki Görüntüle 2500405 Varmış PC'de hocam. Genişletmek için tıkla... Fırıncı küreği mübarek.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Mayıs 2025 #28 Orhan91 dedi: Umarım büyümez. Boyum 184, boya bağlı mı ayak bilmiyorum ama boyla beraber büyümüyorsa iyi. Genişletmek için tıkla... Senin ayak uzun bide. Benim ayak büyük ama çok uzun değil 43 numara zor giyiyorum.
Orhan91 dedi: Umarım büyümez. Boyum 184, boya bağlı mı ayak bilmiyorum ama boyla beraber büyümüyorsa iyi. Genişletmek için tıkla... Senin ayak uzun bide. Benim ayak büyük ama çok uzun değil 43 numara zor giyiyorum.
Orhan91 Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #29 quiKK dedi: Ben Foça'da yaşıyorum. Ayakkabıya gerek yok. Her yer kum zaten. Herkes çıplak ayak ile dolaşıyor. Genişletmek için tıkla... quiKK dedi: Senin ayak uzun bide. Benim ayak büyük ama çok uzun değil 43 numara zor giyiyorum. Genişletmek için tıkla... geniş ayak daha sıkıntı yandan sıkcak önü normal olcak yada yandan normal olcak önde boşluk olcak
quiKK dedi: Ben Foça'da yaşıyorum. Ayakkabıya gerek yok. Her yer kum zaten. Herkes çıplak ayak ile dolaşıyor. Genişletmek için tıkla... quiKK dedi: Senin ayak uzun bide. Benim ayak büyük ama çok uzun değil 43 numara zor giyiyorum. Genişletmek için tıkla... geniş ayak daha sıkıntı yandan sıkcak önü normal olcak yada yandan normal olcak önde boşluk olcak
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Mayıs 2025 #30 Orhan91 dedi: geniş ayak daha sıkıntı yandan sıkcak önü normal olcak yada yandan normal olcak önde boşluk olcak Genişletmek için tıkla... Hocam yarın kaç gibi aktif olursunuz?
Orhan91 dedi: geniş ayak daha sıkıntı yandan sıkcak önü normal olcak yada yandan normal olcak önde boşluk olcak Genişletmek için tıkla... Hocam yarın kaç gibi aktif olursunuz?