Ayak parmağım kırılmış veya çatlamış olabilir mi?

mami9998

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
1 hafta önce teneffüsteydik arkadaş arkadan ittirdi duvarın kenarına kolumu ve ayak parmağımı vurdum çok kötü sancı gibiydi yatırdılar bayağı baktılar şişmişti biraz hafiften geçti. Ama ağrısı biraz vardı yine basamıyordum ayağımı çarpraz yaparak yürüyordum çıkıkçıya gittik çıkık yok ama bayağı morarmış dedi 2-3 gün bekle geçmesse tekrar gel dedi 1 hafta oldu hala şiş kırılmış veya çatlamış olabilir mi?

Parmağınızı bükebiliyorsanız kırık değildir çok yüksek ihtimalle. Tabii bir şey demek zor, doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Böyle şeyler şakaya gelmiyor, uzun vadede çok büyük zarara yol açabilir.

Aynısı parmağıma oldu acil doktoru hiçbir şeyi yok deyip gönderdi, sonraki gün şişmeye devam edince farklı bir hastaneye gittik, orada bakan doktor parmağımın kırılmış olduğunu ve ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Bana kalırsa farklı bir yerde yine gösterin.

Yavaş yavaş bükebiliyorum ama ağrıyor biraz, bükünce.

Yarında devam ederse acile gideceğim ama bizim buradaki doktorlar pek umursamıyorlar pek ümitli değilim.

Geçmiş olsun. Şiddetle Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği'ne gitmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…