Skles Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Okulda yanımda bir çocuk var derslerde durmadan ayağını sallıyor. Derse odaklanamıyorum. Allah'tan sınavlarda kelebek sistemi var yoksa kafayı yerim. Buna bir çözüm var mı?
Okulda yanımda bir çocuk var derslerde durmadan ayağını sallıyor. Derse odaklanamıyorum. Allah'tan sınavlarda kelebek sistemi var yoksa kafayı yerim. Buna bir çözüm var mı?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 5 Mart 2023 #2 Hocam takmayacaksın. Bende burun çekenlere sinir oluyorum. Ama takmıyorum. Bunu yenmek için üzerine gideceksin.
Hocam takmayacaksın. Bende burun çekenlere sinir oluyorum. Ama takmıyorum. Bunu yenmek için üzerine gideceksin.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 "Bro ayağını sallamayı bıraksana midem bulandi" Yapamıyorum derse de söylersin bacak bacak üstüne atsın. Ben de yaşıyorum o sorunu.
"Bro ayağını sallamayı bıraksana midem bulandi" Yapamıyorum derse de söylersin bacak bacak üstüne atsın. Ben de yaşıyorum o sorunu.