Ayak serçe parmağım 2 senedir aynı zaman diliminde kaşınıyor

ardagurocak

Decapat
Arkadaşlar ocağın sonlarına doğru 2 senedir ayak serçe baş parmağım kaşınyor ve hep gece 3'te. Doktora gittim geçen sene bişey yok dedi bir bildiği olan varsa haber verirse sevinirim geceleri 5'e kadar yatamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ocağın sonlarına doğru 2 senedir ayak serçe baş parmağım kaşınyor ve hep gece 3'te. Doktora gittim geçen sene bişey yok dedi bir bildiği olan varsa haber verirse sevinirim geceleri 5'e kadar yatamıyorum.
Ayağınıza CIH virüsü bulaşmış. :)
Şaka şaka. Biraz para verip özel hastanelere gidin. Artık devlet hastanelerine güvenmeyin, düzgün doktor pek bulunmuyor. Belki ayağınızda mantar vardır? Böyle bir şey görebiliyor musunuz?

Aslında kaşınmıyor ancak siz o saatlerde kaşındığını düşündüğünüz için kaşınıyor siz o saatlerde ayağınızın kaşınmasını bekliyorsunuz. Bunu bir düşünün derim.;)

Aslında kaşınmıyor ancak siz o saatlerde kaşındığını düşündüğünüz için kaşınıyor siz o saatlerde ayağınızın kaşınmasını bekliyorsunuz. Bunu bir düşünün derim.;)
Psikolojik etki. Bölye bir şey vardı. Adama zehir diye su enjekte edip öldürüyorlardı falan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı