aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.650 Çözümler 8 22 Temmuz 2020 #1 1 Ay önce ayağıma telefon ekran koruyucu parçası girip çıktı hala geçmedi. Yaranın üstü yavaş yavaş kapanıyor fakat içinde siyah bir şey oluşmuş. İltihap kapmış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
1 Ay önce ayağıma telefon ekran koruyucu parçası girip çıktı hala geçmedi. Yaranın üstü yavaş yavaş kapanıyor fakat içinde siyah bir şey oluşmuş. İltihap kapmış olabilir mi?
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Temmuz 2020 #2 Forumda cevap aramak yerine doktora gitmenizi öneririm. Konu sağlık olursa hafife almayın. Artı 0 Eksi
KS KS aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.650 Çözümler 8 22 Temmuz 2020 #3 Kyras dedi: Forumda cevap aramak yerine doktora gitmenizi öneririm. Konu sağlık olursa hafife almayın. Genişletmek için tıkla... Yarın sağlık ocağına çıkacağım da bir sormak istedim içim rahatlasın diye. Artı 0 Eksi
Kyras dedi: Forumda cevap aramak yerine doktora gitmenizi öneririm. Konu sağlık olursa hafife almayın. Genişletmek için tıkla... Yarın sağlık ocağına çıkacağım da bir sormak istedim içim rahatlasın diye.
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #4 Sorun cözülmüştür moderator. Artı 0 Eksi
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Temmuz 2020 #5 aldisefa dedi: Yarın sağlık ocağına çıkacağım da bir sormak istedim içim rahatlasın diye. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi rahatlatmak isterdim fakat ne söylersem söyleyeyim yanlış olabilir. :/ Artı 0 Eksi
aldisefa dedi: Yarın sağlık ocağına çıkacağım da bir sormak istedim içim rahatlasın diye. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi rahatlatmak isterdim fakat ne söylersem söyleyeyim yanlış olabilir. :/
KS KS aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.650 Çözümler 8 22 Temmuz 2020 #6 Kyras dedi: Hocam sizi rahatlatmak isterdim fakat ne söylersem söyleyeyim yanlış olabilir. :/ Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.Teşekkürler iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Kyras dedi: Hocam sizi rahatlatmak isterdim fakat ne söylersem söyleyeyim yanlış olabilir. :/ Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.Teşekkürler iyi akşamlar.