Ayakkabı için marka önerisi

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, kendime kaliteli ve rahat bir ayakkabı almak istiyorum.

Sizce Adidas, Rebook, U.S. Polo ve Lumberjack markalarından hangi markayı tercih etmeliyim? Çevremdekiler en iyisinin rebook olduğunu söylüyorlar.

Son düzenleme:
U.S. Polo ve Lumberjack için kötü diyorlar, doğru mu?

Ayrıca Adidas nasıldır sizce Rebook'a göre?
Adidasın 3 ya da 4 tane ayakkabısını kullandım şimdiye kadar. Normal kullanımda ömürleri 3 - 4 ay gitti bana. Cidden yürümek dışında bir şey yapmadım ayakkabıyla. O yüzden pek önermem. U.S Polo ne tarz istediğinize bağlı. Spor için pek önermem. Lumberjack ise Kinetix ile aynı kalitede. En alt kalite ürünler.

Adidasın 3 ya da 4 tane ayakkabısını kullandım şimdiye kadar. Normal kullanımda ömürleri 3 - 4 ay gitti bana. Cidden yürümek dışında bir şey yapmadım ayakkabıyla. O yüzden pek önermem. U.S Polo ne tarz istediğinize bağlı. Spor için pek önermem. Lumberjack ise Kinetix ile aynı kalitede. En alt kalite ürünler.
Normal günlük giyim için giyeceğim. U.S. Polo normal sneaker için (ya da spor ayakkabı, koşu, yürüyüş v.s benim için fark etmiyor).

Kinetix alt kalite üründe Lumberjack'i nasıl alt kaliteye aldınız anlamadım. Bugüne kadar Lumberjack'in 2-3 ayakkabısını giydim gayet iyiydi. Eğer 1K'lık Lumberjack alırsanız tabii ki kalitesiz olur. Lumberjack'in iyi ayakkabıları 2-3K arasında değişiyor.

Pumanın en büyük numarasını denedim ayağımı sıktı. Bazılarının kalıbı farklı oluyor. Deneyerek almak en iyisi ama netten alacaksanız iade ve değişim seçeneğini iyi inceleyin derim. Kalite açısından ben Adidas’tan memnun kaldım.

En iyisi reebok ama Nike onermenin sebebi ne anlamadim.

Konuya gelirsek Nike Adidas vs pahali ve eski kalitesi yok.
Reebok seni yari yolda birakmaz saglamdir ozellikle Hydro guardli ayakkabilari ayrica uzun omurludur.
Şu ana kadar en iyi deneyimleri Nike ile yaşadım. Anlık ayakkabı ihtiyacımdan dolayı aldığım Nike Defyallday bile şu anda 2 yılını doldurdu ve hala sapasağlam. Üstelik listedeki diğer markalara göre çok daha rahat. Bu arada Adidas pahalı değil orta - ucuz seviye olarak geçiyor.

Kinetix alt kalite üründe Lumberjack'i nasıl alt kaliteye aldınız anlamadım. Bugüne kadar Lumberjack'in 2-3 ayakkabısını giydim gayet iyiydi. Eğer 1K'lık Lumberjack alırsanız tabii ki kalitesiz olur. Lumberjack'in iyi ayakkabıları 2-3K arasında değişiyor.
Aynı sahibin 2 farklı firması. Aynı çatı altından çıkan 2 farklı kalitesiz firma. Firmayı şu anki sahibi satın alana kadar orta kalitedeydi, şu anda kalitesiz.

Puma'da beğendiğim model yok, Nike'ta ise FLO kuponum geçerli değil, ondan listeye eklemedim.

Şuan Rebook almayı düşünüyorum fakat modellerinin hepsine baktığımda ucu sivri duruyor aynı kundura gibi. Giyim konusunda uç kısmı konfor alanında sıkıntı çıkarır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı