YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 10 Mayıs 2025 #11 aynali_martin44 dedi: Reis bunlarla uğraşmak yerine ayakkabı deodorantı alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak iyi gelmiyor. Ronin Algos dedi: Sprey denen bir şey var hocam sıkıyorsun 3-5 fıs 1-2 ay gidiyor bir kutuyla sene geçirirsin çok rahat. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak kokuyla birlikte karışıyor. AREYsan dedi: Sıfır ayakkabı ise yıkayın eğer bez mamulse. Genişletmek için tıkla... Sıfır değil bayadır kullanıyorum. xDonatus dedi: Lavanta yağı ya da kolonyası kokmasını önler. Genişletmek için tıkla... Valla her türlü kokuyu denedim ama olmuyor. Troll_X dedi: Dediğiniz ürünü ilk kez gördüm işe yarayabilir ama benim önerim ayakkabı Deodorant'ı almanız. Genişletmek için tıkla... deodorant işe yaramıyor.
aynali_martin44 dedi: Reis bunlarla uğraşmak yerine ayakkabı deodorantı alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak iyi gelmiyor. Ronin Algos dedi: Sprey denen bir şey var hocam sıkıyorsun 3-5 fıs 1-2 ay gidiyor bir kutuyla sene geçirirsin çok rahat. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak kokuyla birlikte karışıyor. AREYsan dedi: Sıfır ayakkabı ise yıkayın eğer bez mamulse. Genişletmek için tıkla... Sıfır değil bayadır kullanıyorum. xDonatus dedi: Lavanta yağı ya da kolonyası kokmasını önler. Genişletmek için tıkla... Valla her türlü kokuyu denedim ama olmuyor. Troll_X dedi: Dediğiniz ürünü ilk kez gördüm işe yarayabilir ama benim önerim ayakkabı Deodorant'ı almanız. Genişletmek için tıkla... deodorant işe yaramıyor.
xDonatus Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #12 YusufBeyT dedi: Denedim ancak iyi gelmiyor. Denedim ancak kokuyla birlikte karışıyor. Sıfır değil bayağıdır kullanıyorum. Vallahi her türlü kokuyu denedim ama olmuyor. Deodorant işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin ayağın da maşallahı varmış o nedir öyle.
YusufBeyT dedi: Denedim ancak iyi gelmiyor. Denedim ancak kokuyla birlikte karışıyor. Sıfır değil bayağıdır kullanıyorum. Vallahi her türlü kokuyu denedim ama olmuyor. Deodorant işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin ayağın da maşallahı varmış o nedir öyle.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 10 Mayıs 2025 #13 xDonatus dedi: Hocam sizin ayağın da maşallahı varmış o nedir öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım işte. Ayakkabıya koku sindi geçmiyor.
xDonatus dedi: Hocam sizin ayağın da maşallahı varmış o nedir öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım işte. Ayakkabıya koku sindi geçmiyor.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 562 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2025 #14 Yumoş ile atın makineye yine faydası olur. Bu ceset kokusu değildir ya sonuçta.